Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Kάνε σαματά άντε αφού σε τρώει...






Έλα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος κ.Ομπάμα!! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας τη Συρία δεν θα τη πάρετε αν ο Πούτιν δεν την παραδώσει. Η Ρωσία βρε αετόπουλα διέγραψε το 75% του χρέους της Συρίας και σε αντάλλαγμα πήρε τη βάση στη Ταρσό... λέτε να παραδώσει τη Βάση σε Νατοικούς και Αμερικανούς; Μα τόσο χαϊβάνια είσαστε; Πρέπει να δοθεί ισοδύναμο... για να φύγει η Ρωσία από τα Συριακά εδάφη και μέχρι στιγμής ισοδύναμο δεν υπάρχει και δεν έχει προταθεί. Η μόνο ορατή λύση που βλέπω είναι να δοθεί στους Ρώσους μια βάση στη Κυπριακή Δημοκρατία, μόνο αυτό είναι ισοδύναμο και ίσως και ανεκτό ώστε ο Πούτιν να παραδώσει τη Συρία. Μη ξεχνάτε ότι στη Συρία υπάρχουν βαθιά νερά για τα υποβρύχια της Ρωσίας... ασκήσεις,παραμονή στη περιοχή κτλ... Δεν είναι τόσο απλό όσο πιστεύουν μερικοί.

Θα έχουμε σύντομα πολύ σημαντικές εξελίξεις στο τρίγωνο Ελλάδα, Κύπρος, Αραβικός κόσμος. Αν κάνει το λάθος ο Ομπάμα..οδηγούμαστε σε τρίτο παγκόσμιο... αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο ανόητος ώστε να καταδικάσει έναν ολόκληρο κόσμο στο χάος.











Στο Πούτιν... πουτινιές δεν γίνονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.