Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Με πρώτο το Μάρκο μπήκε η Ολυμπιακή αποστολή της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με σημαιοφόρο τον Μάρκο Παγδατή μπήκε η Κυπριακή ομάδα στο Ολυμπιακό γήπεδο με την κάμερα να ζουμάρει στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και την σύζυγο του Έλση. Με τον ασημένιο Ολυμπιονίκη του τάε κβο ντο Αλέξανδρο Νικολαϊδη, ως σημαιοφόρο της ελληνικής ομάδας, να μπαίνει πρώτο στο Ολυμπακό Στάδιο, ξεκίνησε η παρέλαση των αθλητών, εν αναμονή του τρόπου.

Παρών κι ο Χριστόφιας

Στην τελετή έναρξης παρέστη και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, που βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στη βρετανική πρωτεύουσα, επικεφαλής της κυπριακής κυβερνητικής αντιπροσωπίας. Θα παραμείνει στο Λονδίνο μέχρι τις 31 Ιουλίου. Σήμερα ο κ. Χριστόφιας θα επισκεφθεί το Ολυμπιακό Χωριό και την κυπριακή αποστολή. 

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή εκπροσωπήθηκε στην τελετή έναρξης από τον πρόεδρό της Ουράνιο Ιωαννίδη, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Λόρδος, ο γενικός γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας και το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου Αντρέας Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.