Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αθώες οι εκρήξεις στο στρατόπεδο της Ελλ.Δύναμης στο Αφγανιστάν;

yened.wordpress.com.  Καθόλου “αθώα” και “τυχαία” δεν ήταν όπως όλα δείχνουν η έκρηξη έξω απο το στρατόπεδο της Ελληνικής δύναμης στο Αφγανιστάν.

Παρά την προσπάθεια της ελληνικής πλευράς να παρουσιάσει τα γεγονότα ώς αλυσίδα ατυχών συμπτώσεων τα στοιχεία που έδωσε το ΝΑΤΟ αποκαλύπτουν και στον πλέον καλόπιστο οτι σε έξελιξη ήταν μια καλά σχεδιασμένη και στοχευμένη δολοφονική επίθεση κατά της Ελληνικής δύναμης που θα μπορούσε να θρηνεί θύματα αν για κλάσματα του δευτερολέπτου οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν βγεί έστω και λίγο εκτός της περίφραξης του στρατοπέδου, αν είχαν βρεθεί στην πορεία του ωστικού κύμματος, αν κάποιο όχημα έμπαινε ή εβγαινε απο το στρατόπεδο. 

Ευτυχώς ήταν τυχεροί. 
Άλλοι όμως ήταν λιγότεροι τυχεροί, δυστυχώς, με αποτέλεσμα όπως ανακοίνωσε το ΝΑΤΟ ο συνολικός αριθμός των νεκρών απο την συγκεκριμένη έκρηξη να φτάσει τους 17 !!! και των τραυματιών τους 155!!! Γεγονός που μάλλον δεν συνάδει με ατύχημα με γκαζάκια αλλά μάλλον με τρομοκρατικό χτύπημα. 

Παρότι ο υπουργός εσωτερικών (…) του Αφγανιστάν λέει πως δεν ήταν στρατιωτική ενέργεια τα τοπικά μέσα σημειώνουν άλλο ενα πανομοιότυπο γεγονός πριν απο μόλις δυο ημέρες (!!!) σε σούπερ μάρκετ όπου σκοτώθηκαν 3 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 28!

Τυχαίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.