Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. κ.Δένδια

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ για όσους δεν γνωρίζουν είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων
_______
Θέμα : «άτοπες οι διαταχθείσες μετακινήσεις στον Έβρο»


Κύριε Υπουργέ

Λάβαμε σήμερα διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση μετακίνηση 1881 συναδέλφων από τις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης στον Έβρο. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως η πραγματική δύναμη σε αυτές τις Υπηρεσίες δεν είναι μεγαλύτερη των 1500 αστυνομικών – συνοριακών σε όλη την επικράτεια.


Συνέπεια της αριθμητικής δυσαρμονίας είναι η διαταγή να αντικρουστεί τόσο από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας όσο και από εμάς που εδώ και χρόνια φωνάζουμε για την κατάντια των Υπηρεσιών.

Σας διαβιβάζουμε επίσης την απογοήτευσή μας για τις απομονωμένες πρακτικές που ξεκινούν να εφαρμόζονται και να είναι καταδικασμένες να αποτύχουν αφού από μόνη της μια τέτοια τακτική είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Όλοι μας αναζητούμε τις δυνατές λύσεις που μπορούν να επιφέρουν αποτέλεσμα.

Δυστυχώς οι προτάσεις μας δεν ακούστηκαν και σήμερα περνάμε σε ημίμετρα που το μόνο που θα πετύχουν είναι την ταλαιπωρία και την εξάντληση του προσωπικού.

Ζητούμε άμεσα (για τρίτη φορά από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντωνσας ως Υπουργός )συνάντηση μαζί σας για να ακούσετε τις προτάσεις αλλά και τα προβλήματα που διαιωνίζονται με την παράλληλη αναστολή του ημιμέτρου των ανύπαρκτων συνοριακών που διατάχθηκαν να μετακινηθούν αύριο.

Ευελπιστούμε στην θετική ανταπόκριση.

http://www.posyfy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.