Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

To τελευταίο του χαρτί θα παίξει το ΙΡΑΝ τις επόμενες ώρες.. ολοταχώς για αλλαγή ηγεσίας μέσω πραξικοπήματος οδεύει η Τεχεράνη.. Έρχεται εσωτερική αναταραχή αν ξεφύγει η επίθεση στο ΙΣΡΑΗΛ..

 Απορίας άξιο είναι γιατί το ΙΡΑΝ επιμένει να παίζει το τελευταίο του χαρτί για τον μακαρίτη ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης ΧΑΜΑΣ... άλλωστε είναι γνωστό ότι ο μακαρίτης είχε ειδοποιηθεί εδώ και καιρό να φύγει από το ΙΡΑΝ με κατεύθυνση το Κατάρ.. 

Θα παίξουν οι μουλάδες το τελευταίο τους χαρτί για έναν ανεγκέφαλο τρομοκράτη; Είναι τόσο αφελής η ηγεσία του ΙΡΑΝ να προκαλέσει χάος στο εσωτερικό του; Γνωρίζει άλλωστε ότι η απάντηση θα είναι τρομακτικής έντασης... και θα είναι τόσο στοχευμένη που ο λαός θα καταλάβει ότι τον κυβερνούν φαφλατάδες και ανεγκέφαλοι που θα εξεγερθεί. Είναι τόσο ανέγκεφαλη η ηγεσία του ΙΡΑΝ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ... 

Αν διαλέξει να διαβεί τον Ρουβίκωνα, τότε θα πληρώσει τίμημα που θα γυρίσει την Τεχεράνη στο 1950... και αυτό το γνωρίζουν οι σοφά σκεπτόμενοι ΙΡΑΝΟΙ πολιτικοί.. το θέμα είναι αν μπορούν να βάλουν αυτοί την δική τους ατζέντα στο παιχνίδι των τελευταίων ωρών.. οι Αμερικανοί τους μίλησαν ξανά μέσω Τουρκίας και τους είπαν την πλήρη αλήθεια.. και το ΙΡΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ.. και είχε και θα έχει και στο μέλλον γιατί το ΙΡΑΝ δεν κυβερνάτε μόνο από αφελής αλλά υπάρχουν και πολιτικοί που θέλουν αυτό το παιχνίδι της έντασης να σταματήσει.

Λίγες ώρες έμειναν να δούμε αν το ΙΡΑΝ πράξει σοφά... και μπορεί να το κάνει με μια αναιμική επίθεση.. θα το κάνει; 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.