Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Σχετικά με τα 112 και τις εκκενώσεις σε Βαρνάβα, Γραμματικό και Μαραθώνα.

 Στάλθηκαν πολλά μηνύματα για εκκενώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα κατά την διάρκεια της Δασικής πυρκαγιάς που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα, επειδή είμαι κάτοικος της περιοχής που έζησε τον πύρινο εφιάλτη θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην υπάρχει η παραμικρή απορία για τα περί εκκενώσεων. 

Από το Γραμματικό και το Βαρνάβα αποχώρησαν μόνο παιδιά και μεγάλα σε ηλικίας άτομα.. οι νέοι και οι μεσήλικες έμεινα και στα δυο χωριά για να σώσουν τις περιουσίες τους γιατί αν τις άφηναν θα είχαν καεί.. το ίδιο έγινε και στον Μαραθώνα ελάχιστοι έφυγαν, και απλά πήγαν σε άλλα σημεία του χωριού, γιατί αν έφευγαν θα καιγόταν το χωριό, για να μην νομίζει ο Πρωθυπουργός ότι λειτουργεί το 112...

Και η ΕΛ.ΑΣ. δεν πίεσε για εκκενώσεις... ξεκάθαρα πράγματα και υπάρχουν ΔΕΚΑΔΕΣ αυτόπτες μάρτυρες για αυτά που γράφω.. και εκατοντάδες κάτοικοι που γελούσαν με τα 112.. και ένας λόγος που ΔΕΝ κάηκε το Γραμματικό και ο Μαραθώνας είναι ότι οι κάτοικοι πολέμησαν για να κρατήσουν τις φλόγες μακρυά από τα χωριά.

Καταστρέψατε πολλές περιοχές με τις ηλίθιες εκκενώσεις...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.