Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Δύσκολοι καιροί για την χώρα μας, τα επόμενα χρόνια..

 Έχουμε μπει σε ένα περίεργο σπιράλ που τρώει την καρδιά και την ψυχή αυτής της χώρας.. επενδύσεις στα λόγια, η αγορά πνίγεται, τα σούπερ μάρκετ μαζί με τα καρτέλ των χονδρεμπόρων ανεβάζουν τις τιμές, στο δημόσιο τομέα, η απόλυτη σιωπή, όλα σε εργολάβους και το προσωπικό φθίνει.. σε λίγα χρόνια με τις συνταξιοδοτήσεις, δεν θα υπάρχουν μόνιμα άτομα στους Δήμους της χώρας.

Στο δε Δημόσιο σύστημα υγείας οι γιατροί κάνουν ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ προσπάθειες για να κρατήσουν το επίπεδο της δημοσίας υγείας σε υψηλά στάνταρ. Και εκεί διαχρονικά όλα τα κόμματα έχουν πολεμήσει το ΕΣΥ και του Γιατρούς των Δημόσιων Νοσοκομείων. Όλα για τα ιδιωτικά που τις περισσότερες φορές στέλνουν τα βαριά περιστατικά στα Δημοσία Νοσοκομεία και το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι υπηρεσίες ξενοδοχείου στους αρρώστους με αποτέλεσμα να πληρώνουν δέκα φορές πάνω την νοσηλεία τους.

Στα Σώματα ασφαλείας, οι καλοί δίνουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ να παραμείνουν ΚΥΡΙΟΙ και πάνω απ΄όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Είμαστε τυχεροί που υπάρχουν καλά παιδιά στην ΕΛ.ΑΣ. αλλιώς θα είχαμε γίνει μπάχαλο..

Η εικόνα της χώρας με το σκάνδαλο των υποκλοπών, τις φωτιές, την πλημμύρα και την απίστευτη καταστροφή στρατιωτικού στο Στεφανοβίκειο, την έκρηξη σε στρατιωτική βάση με πυρομαχικά, τα νεκρά στελέχη στο αιματηρό φιάσκο της Λιβύης και οι τραυματίες που υπήρξαν, τα Τέμπη και η συγκάλυψη που υπήρξε, δεν δείχνουν μια χώρα σε ομαλότητα, αλλά μια κάστα ανθρώπων που πλέον έχουν ξεφύγει από την λογική της διαχείρισης του κράτους και έχουν αναγάγει τους εαυτούς τους σε ΜΑΦΙΌΖΟΥΣ που δίνουν εντολές για να τις εκτελούν κάποιοι δικοί τους.. εις βάρος των πολιτών. 

Φυσικά όλη αυτή η αταξία που υπάρχει στην χώρα κλιμακώνεται με την απίστευτη άνθηση του οργανωμένου εγκλήματος που εδώ τα χαμηλόβαθμα στελέχη δεν φταίνε σε τίποτα να χρεωθούν τα χάλια των Πολιτικών που δεν δίνουν το οκ για να καθαρίσει η χώρα από τα σκατά. Γιατί τα παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ. ζητούν ένα πράγμα.. ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ -- ΚΡΑΤΗΣΤΕΤΟΥΣ, ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.. μην τους αφήνεται ελεύθερους, μην τους δίνετε πάτημα να συνεχίσουν την εγκληματική τους δραστηριότητα.

Δεν είναι καλή η εικόνα της χώρα και εδώ υπάρχει και η ευθύνη της αντιπολίτευσης με το κενό που έχει υπάρξει στην άσκηση του ελέγχου της κυβέρνησης ειδικότερα από το δεύτερο κόμμα της Βουλής, τον ΣΥΡΙΖΑ που κλυδωνίζεται σε μια περίεργη ακυβερνησία και ένα ιδιότυπο αρχηγιλίκι από τον κάθε τυχαίο που την είδε Βελουχιώτης. Το δε ΠΑΣΟΚ επίσης βρίσκεται σε δύνη ακυβερνησίας και στασιμότητας. με ευθύνη όλων αυτών που θέλησαν για ΑΓΝΩΣΤΟ λόγο να ρίξουν τον Ανδρουλάκη που τους έκανε ξανά κόμμα και όχι απόκομμα. 

Οι δε πολίτες πουλάνε τσαμπουκά, την έχουν δει όλοι μάγκες και την αράζουν στην καρέκλα τους και το παίζουν υπεύθυνοι - ανεύθυνοι.. ανάλογα με το πως γυρνά η βάρκα στο βλαμμένο μυαλό τους.. από υποχρεώσεις δεν ξέρουν, δεν είδαν, δεν άκουσαν.

 Τα πράγματα δεν πάνε καλά.. και θα βρούμε σε τοίχο ως χώρα.. αλλά και στο εσωτερικό αναπόφευκτα θα υπάρξει μια περίεργη, αναστάτωση στην κοινωνία με την φορά που έχουν πάει τα πράγματα.

Για το άθλιο μεταναστευτικό δεν θα γράψω κάτι γιατί είναι μεγάλη κουβέντα και θέλει ξεχωριστό άρθρο, θα γράψω μόνο δυο πραγματάκια:

1.Για την κατάσταση στην χώρα σε όλα τα επίπεδα ευθύνη ΤΕΡΑΣΤΙΑ έχουν και οι μετανάστες!

2.Το σύνθημα ελάτε σας περιμένουμε, ανοιχτά σύνορα, επιδόματα, φέρνει σε ένα συντριπτικά Χριστιανικό κράτος άτομα που η θρησκεία τους δεν τους επιτρέπει να γίνουν φυσιολογικοί άνθρωποι και να μπορούν να αφομοιωθούν και σε βάθος να γίνουν πραγματικοί Ευρωπαίοι πολίτες.

Κανείς δεν λέει τα σύνορα μας να είναι κλειστά αλλά αυτό που γίνετε δεν έχει λογική και δεν πατά σε κανόνες.. έτσι αυτόματα δεν έχει και μέλλον. 


Ούτε πρέπει ως Ελλάδα να πάμε στο άλλο άκρο και να φαγωθούμε μεταξύ μας, αλλά αυτό το χάλι δεν πρέπει να συνεχιστεί.. γιατί πάει η Ελλάδα ολοταχώς για τα βράχια.. και εκεί ένα Κούρσκ ή μια Κριμαία μπορεί γίνει πραγματικότητα! Τα πράγματα δεν είναι καλά...

Για το τραγικό επίπεδο των Ε.Δ. ειδικότερα στο Π.Ν.(κυρίως Πολεμικά σκάφη, Υποβρύχια), τα αποτελέσματα αυτής της αδιαφορίας θα τα υποστούμε με άσχημο τρόπο στο προσεχές μέλλον.


Αγαπήστε την ΕΛΛΑΔΑ, αγαπήστε τον συνάνθρωπο, βάλτε στην καρδιά σας την αλληλεγγύη, συναισθανθείτε τι γίνετε γύρω σας και ρίξτε ένα επίπεδο την ένταση και την ψευτομαγκιά... η ΠΑΤΡΙΔΑ δεν αγάπησε ποτέ την αταξία.. ίσα, ίσα που πόνεσε από αυτήν.

ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.