Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Το κρυφό σχέδιο του Ζελένσκι... στόχος το πυρηνικό εργοστάσιο-σταθμός στο Κούρσκ

 Στόχος των μονάδων που εισέβαλαν σε Ρωσικό έδαφος ήταν ΕΝΑΣ....να δοθεί χρόνος και να ανοίξουν μέτωπα σε μεγάλο μήκος των συνόρων για να μπορέσει ένα συγκεκριμένο Τάγμα να καταλάβει τον πυρηνικό σταθμό.. αυτός ήταν και ο βασικός στόχος της επιχείρησης, γι αυτό και οι μονάδες των τρομοκρατών εκπαιδευμένων από το ΝΑΤΟ εισέβαλαν και προωθήθηκαν τόσο γρήγορα χωρίς να φτιάξουν τα κλασσικά προγεφυρώματα στην περιοχή. 

Η μονάδα(επίπεδο Τάγματος) ανακόπηκε αρκετά χιλιόμετρα πριν φτάσει στον πυρηνικό σταθμό, πλέον το σχέδιο αλλάζει και στόχος είναι να παραμείνουν στην περιοχή όσο το δυνατόν περισσότερο. Άγνωστο αν οι απώλειες των 1.000 ανδρών μόνο χθες τους το επιτρέψουν.. Συγκεχυμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 με 6.000 Ουκρανών και μισθοφόρων που εισέβαλαν στην συνοριακή γραμμή. 

Ειδικές ομάδες σαμποτέρ παραμένουν στην περιοχή με στόχο το πυρηνικό σταθμό.

Ο λόγος ήταν να γίνει το 1-1.. ζαπορίζια-κουρσκ. Τόσο απλά και κατανοητά για μην διαβάζετε βλακείες στο ίντερνετ από τα πουλημένα δυτικά ΜΜΕ.. 

Για προφανής λόγους το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ Θα δημοσιεύσει τις μονάδες των Ρώσων που επιχειρούν στην περιοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.