Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Στο Ρέθυμνο έχει ξεσπάσει εδώ και μέρες μεγάλη πυρκαγιά και η κατάσταση είναι τραγική... τσιμουδιά από τα ΜΜΕ... τριτο-τεταρτο θέμα παίζει στις τηλεοράσεις και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ... Η απόλυτη υποδούλωση των ΜΜΕ στην Ν.Δ.

 Μια δεύτερη αερομεταφερόμενη ομάδα από Αθήνα με 40 δασοκομαντος, μεταφέρεται στο Ρέθυμνο, προκειμένου να ενισχύσουν τις δυνάμεις που επιχειρούν στο μεγάλο μέτωπο. Οι δυνάμεις ενισχύονται περαιτέρω από Ρόδο και Ελευσίνα. Συγκεκριμένα από αέρος συνδράμουν 13 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα, εκ των οποίων τα δύο ελικόπτερα για το συντονισμό τους.

Επιπλέον επιχειρούν αυτή τη στιγμή συνολικά 250 πυροσβέστες με 14 ομάδες δασοκομάντος, 54 οχήματα και εθελοντές. Συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Ενόπλων Δυνάμεων και της Περιφέρειας Κρήτης.


Φανταστείτε να μην καιγόταν το πελεκούδι.. καλά για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της Πυροσβεστικής, τα έχω γράψει δεκάδες φορές... είναι θέμα διαχείρισης(ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)και όχι καταστολή(Π.Σ.).

Τα δάση τα διαχειριζόμαστε ΠΡΙΝ... και δεν μπουστάρουμε με ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ την καταστολή.. πάνω από 10 εκατ ευρώ θα πάει η αεροπυρόσβεση για φέτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.