Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Το σχόλιο για την Δασική πυρκαγιά σε Βαρνάβα, Γραμματικό και Μαραθώνα θα γίνει όταν το συμβάν λήξει...


Έχω γράψει πολλές ως ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και εθελοντής Πυροσβέστης αλλά και ως εργαζόμενος Δασεργάτης για την αρνητική μου στάση σε ότι έχει να κάνει με το μοντέλο Δασοπυρόσβεσης στην Ελλάδα και ως κάτοικος Μαραθώνα έχω και ΑΡΙΣΤΗ γνώση της περιοχής. 

Θα τα πούμε μετά την λήξη του συμβάντος.. γιατί τώρα προέχει η ανθρώπινη ζωή.

Αλλά θα μου επιτρέψετε να πω το εξής: Όταν έχει ηλεκτρολογικό πρόβλημα φωνάζεις ηλεκτρολόγο, όταν υπάρχει υδραυλικό θέμα, φωνάζεις υδραυλικό.. όταν θες να διαχειριστείς Δασικό οικοσύστημα θα μας εξηγήσει κάποιος γιατί δεν φωνάζουν την Δασική Υπηρεσία και φωνάζουν το Π.Σ.; 

Η μόνη κατάληξη του γελοίου και επικίνδυνου μοντέλου Δασοπυρόσβεσης με μόνο αρμόδιο το Π.Σ., είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του Δασικού οικοσυστήματος σε όλη την επικράτεια..

Όσο για τους περίφημους δασοκομάντο η Δασική Υπηρεσία είχε αντιγράψει επιτυχημένα το μοντέλο των ΗΠΑ και το πως λειτουργεί μια ομάδα πεζοπόρου.. για χρόνια το γελοίο Π.Σ. αντιμετώπιζε την φωτιά στον δρόμο... αυτά τα ολίγα και θα επανέλθω γιατί το καραγκιοζιλίκι με το Π.Σ. πρέπει ΆΜΕΣΑ να σταματήσει! 

Το βίντεο είναι 200 μέτρα από την αρχή του Μαραθωνίου δρόμου. Η φωτιά πάει στα θερμοκήπια πριν το χωριό.. αν πάει εκεί κλάψτε γοερά όλοι στην Αττική.. η δε φωτιά αυτή την στιγμή ΔΕΝ μαζεύεται.. το προσωπικό δεν επαρκεί. Θέλει ώρα να κατέβει στο χωριό.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.