Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Η Ντόρα θα μπορούσε να είναι για δεκαετίες Πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά σπατάλησε το αστήρευτο πολιτικό της κεφάλαιο στον Αμερικανικό παράγοντα, το λάθος με το Κόσοβο δεν ήταν τυχαίο, ήταν σαν μιλούσαν οι ΗΠΑ στην Κυβέρνηση των Αθηνών και να τις έδιναν εντολή..

 


Και επειδή η φήμη της Ντόρας ήταν πάντα γνωστή στην Κύπρο και ήξεραν ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα μπει μπροστά για την Πρεσβεία των ΗΠΑ σε ότι θέμα και αν θέλει να προωθήσει, της αφιέρωσαν μερικά ωραία ρεπορτάζ στον ηλεκτρονικό τύπο και αρκετές εκπομπές αναλώθηκαν στην ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ θέση της Ντόρας. 

Προφανώς και δεν πιστεύω ότι ο ρόλος της είναι προδοτικός όπως γράφουν πολλοί στο ίντερνετ σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, γτ η Ντόρα δεν είναι ανθέλληνας, είναι απλά ΒΑΘΙΑ εναγκαλισμένη με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.. εδώ και δεκαετίες. Η Ντόρα αγαπά βαθιά την Ελλάδα και υπήρξε άτυχη που δεν έγινε Πρόεδρος της Ν.Δ.

Μερικοί χαρακτηριστικοί τίτλοι σε ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης στην Κύπρο.. 

”Πλάτες της Μπακογιάννη στο ψευδοκράτος και η ατιμία… σε βάρος των Σέρβων”(Sigma)

«Ντροπή σου» άθλια Ντόρα Μπακογιάννη! (Φιλελεύθερος)




«Ντόρα, ντροπή σου!» https://www.philenews.com/apopsis/arthra-apo-f/article/1461467/ntora-ntropi-sou/#Echobox=1713605238

Στο άρθρο αναφέρει: Εξυπηρέτησε τα παιχνίδια των Αμερικανών που 25 χρόνια μετά τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς της Σερβίας, αποζητούν ισχυρότερη επιρροή στα Βαλκάνια και αποδυνάμωση της ρωσικής επιρροής. Ολίγο την ενδιαφέρει την Ντόρα αν θα υπάρξουν συνέπειες για την Κύπρο.

Έτσι λοιπόν στολίζουν την Ντόρα τα Κυπριακά ΜΜΕ, και είναι ενδεικτικά τα άρθρα, η Κύπρος και η πολιτική σκηνή βράζει.. δεν βάζεις αυτογκόλ Ντόρα, ειδικά τώρα στα ύστερα του κόσμου, δεν υπάρχει λόγος να δίνεις μια κλωτσιά στην καρδάρα με το πολιτικό ήθος και το πολιτικό ανάστημα που σε διακρίνει για να γίνεις αρεστή στην Πρεσβεία των Αθηνών.. δεν υπάρχει λόγος. Και δεν υπάρχει λόγος να σε στολίζει ολόκληρη η Κύπρος για τις πέρα ως πέρα λανθασμένες σου δηλώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.