Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Γελοιοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.. τρίτη μέρα καίει η φωτιά Πιέρια όρη, έφτασε μέχρι την κορυφογραμμή η φωτιά στα 1.900 μέτρα.. γελοιοποιήθηκε για άλλη μια φορά η Π.Υ.

 Δεν έχει καν μπει το καλοκαίρι και ήμαστε ακόμα στον Απρίλιο.. 2 του μήνα και έχουμε φωτιά στα Πιέρια όρη που καίει για τρίτη μέρα. Από πλευράς της Π.Υ. έχουν διατεθεί επιπλέον: 131 πυροσβέστες με 35 οχήματα, καθώς και 8 πεζοπόρα τμήματα από άλλες υπηρεσίες της Μακεδονίας. 

Τα πράγματα είναι απλά, όταν το υδροκέφαλο κράτος καταλάβει ότι το Π.Σ. είναι μια ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ και τίποτα παραπάνω, τότε θα έχει λυθεί το πρόβλημα των Δασικών πυρκαγιών αφού η άμεση απάντηση στο πρόβλημα είναι επίσης μια και πολύ απλή... ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ... όπου είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Υπηρεσία του κράτους που έχει ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και ΟΧΙ κατασταλτικό.. δλδ με βάση τις διαχειριστικές μελέτες επιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει το πρόβλημα στο σύνολο του και όχι με σπασμωδικές κινήσεις.. οι Δασικοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κυνηγοί της φωτιάς όπως οι Πυροσβέστες αλλά έχουν ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ να ασκούν με όλα τα προβλεπόμενα μέσα την διαχείριση των Δασών όλης της χώρας..

Αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για την Ελλάδα να συνεχίζει να διαχειρίζεται τις Δασικές πυρκαγιές με την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Π.Υ.. Δεν θα μείνει ξύλο όρθιο...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.