Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Χτύπησε το Ισραήλ η Τεχεράνη, αγωνία για την συνέχεια..

  • Το Ιράν εκτόξευσε 170 drones, που όλα καταρρίφθηκαν εκτός Ισραήλ, 30 πυραύλους κρουζ με τους 25 να καταρρίπτονται, ενώ κανείς δεν πέρασε στον ισραηλινό εναέριο χώρο και 120 βαλλιστικούς πυραύλους, μερικοί εκ των οποίων διείσδυσαν στην αεράμυνα των IDF.
  • Αλλάζει το δόγμα στην στάση του Ιράν σε ότι αφορά το Ισραήλ, σύμφωνα με τον διοικητή των “Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης”, Hossein Salami:

The Iranian government says that strategic patience is over, that there is now a new equation and that an Israeli response will be met with a direct response from Iran



Συνεδριάζει το πολεμικό του ΙΣΡΑΗΛ, αναζητώντας απάντηση ή τρόπους για να μειώσει το αντίκτυπο της επίθεσης, αποδεχόμενο; το Ισραήλ την έκκληση της παγκόσμιας κοινότητας για ψυχραιμία. Άγνωστο όμως πόσο ψύχραιμος μπορείς να είσαι όταν δέχεσαι επιθέσεις τέτοιας κλίμακας στο έδαφος σου. 

Σε κάθε περίπτωση η κλιμάκωση θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες αυξήσεις σε όλο το παγκόσμιο εμπόριο και ίσως να δούμε καταστάσεις που μας έχουν διηγηθεί οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.