Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Β.Φλέσσα κατηγόρησε για «συνευθύνη των Ελλήνων πολιτών» στα Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι μαζί»!

 


«Το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση»

Προφανώς και δεν μπορεί ο Έλληνας στην  Ναύπακτο να σκότωσε τα παιδιά, ούτε και ο πολίτης της Χίου, όπως και ο πολίτης της Καλαμάτας.. όλοι αυτοί και μερικά εκατομμύρια πολίτες ακόμη δεν μπορούν να έχουν ευθύνη για το μπάχαλο στους σιδηροδρόμους.. την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για την τραγωδία την έχει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ το υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών και μόνο αυτό και προφανώς όσοι διετέλεσαν ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ προχώρησαν στην ολόκληρη της επίμαχης σύμβασης ώστε να τελειώσει το ρημαδιασμένο έργο της τηλεδιοικήσης στα τραίνα του Ελλαδικού δικτύου. 

Η ευθύνη προφανώς βαρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την Κυβέρνηση της ΝΔ και τον αρμόδιο τότε Υπουργό κ.Αχιλλέα Καραμανλή... και προφανώς πρέπει να πάει στον φυσικό του δικαστή ώστε να απολογηθεί για τα λάθη του..

Εδώ δεν μπορεί να υπάρξει εξίσωση τύπου Πάγκαλου, όπως όλο μαζί τα φάγαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.