Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου για τους δυο ομήρους Στρατιωτικούς, Συμβολική κίνηση στήριξης και από τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Η δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη χθες από το Φανάρι.

«Την Πασχαλινή χαρά μας επαυξάνει το γεγονός ότι χθες, Μεγάλη Παρασκευή, μας δόθηκε από τις αρμόδιες Αρχές η άδεια, ώστε ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, ως εκπρόσωπός μας, να επισκεφθεί αύριο τους δύο κρατουμένους Έλληνες Ορθοδόξους στρατιωτικούς, Δημήτριο και Άγγελο, για να τους πει το ''Χριστός Ανέστη'' και να τους μεταφέρει τον ασπασμό και την στοργή της Μητρός Εκκλησίας, μαζί με την ευχή της σύντομα να επιστρέψουν στις οικογένειες και στα καθήκοντά τους.

Αυτήν την απάντηση την περιμέναμε από την Άγκυρα πολλές ημέρες και χαιρόμαστε που ήλθε μαζί με την Ανάσταση.

Εκφράζουμε την ικανοποίηση και τη χαρά μας και τη συγκίνησή μας».


Η συμβολική κίνηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου από την Αθήνα, όπου μετά το Χριστός Ανέστη, έψαλε μαζί με το τιμητικό άγημα των Ε.Δ. και το πλήθος των πιστών τον Εθνικό μας ύμνο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.