Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Για να καταλάβετε γιατί οι Ε.Δ. έχουν καταντήσει πολιτικά εργαλεία και γιατί το 67 κάποιοι πήραν την κατάσταση της χώρας στα χέρια τους.

Αυτές είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις σήμερα, θεσούλες πολιτικές ψάχνουν, εξυπηρετήσεις, κλειστά στόματα και αν δεν τους πάρει κάποιο κόμμα, τότε δειλά δειλά ανοίγουν το στόμα τους. Αν όμως πέσει τηλέφωνο από πολιτικό γραφείο, τότε μούγκα στη στρούγκα και μην τον είδατε τον Παναή...

Ξεφτιλίκια ανθρώπων που θα έπρεπε να μείνουν στην αγάπη για την πατρίδα και να μην φιλούν κατουρημένες ποδιές για μια θεσούλα στην Βουλή...
_______________________________

Ο “εμφύλιος” στη ΝΔ, με αφορμή τη τοποθέτηση του πρώην Α/ΓΕΑ Χρήστου Βαίτση στη θέση του συβούλου του Κυρ.Μητσοτάκη, για θέματα Εθνικής Ασφάλειας για τον οποίο γράψαμε ήδη, έχει πάρει διάστασεις. Η ιστοσελίδα antinews η οποία σύμφωνα με όσα λέγονται και ουδέποτε έχουν διαψευστεί απηχεί τις απόψεις της “πτέρυγας Σαμαρά” στη ΝΔ, δημοσιεύει άρθρο με το οποίο ασκεί σφοδρότατη κριτική στην ηγεσία της ΝΔ για την επιλογή.

Χαρακτηρίζει “πυρηνική βόμβα” την είδηση και επισημαίνει ότι “στους κύκλους της ΝΔ δεν μπορούν να διανοηθούν ότι η παράταξή τους δεν χρησιμοποιεί άξια στελέχη που βρέθηκαν πρόωρα στην αποστρατεία επειδή ήταν συνεπείς στις αρχές τους και προωθούνται – πλασάρονται δίπλα στον Πρόεδρό της άτομα που ουδέποτε προσέφεραν στη παράταξη αλλά αντιθέτως ήταν πολύ θολός ο ρόλος τους και η όλη διαδρομή τους. Οι επιλογές αυτές ακυρώνουν κάθε προσπάθεια και προκαλούν βαθιά απογοήτευση σε μία περίοδο που η ΝΔ προσπαθεί να αυξήσει την επιρροή της στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων”.

Το άρθρο κάνει λόγο για “σφαγές δεξιών αξιωματικών της ΠΑ το 2016” και υποστηρίζει πως “όταν διαπίστωσε από τις πολιτικές εξελίξεις ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι σύντομα η επόμενη Κυβέρνηση επεδίωξε μυστική συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Αύγουστο 2016) , η οποία όμως είδε τη δημοσιότητα (http://www.antinews.gr/action.read/kleidarotrupa/oi-prosopikes-filodoksies-tou-agea-uperano-olon-/11.110231), που ίσως ήταν το μοιραίο σφάλμα και η αιτία τη αποστρατείας του”.

Το άρθρο είναι εξαιρετικά επιθετικό και δείχνει ότι έχει προκαλέσει ισχυρότατες αναταράξεις στον τομέα Άμυνας της ΝΔ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ψάχνει ματαίως να βρει το δρόμο του τα τελευταία δυο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.