Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Σε προκλητική αντικατάσταση των Πυροβόλων όπλων που διατηρούν στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Κύπρο προχώρησαν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.



Συνέχεια στην πρόσφατη αποκάλυψη ότι οι Τούρκοι μετέφεραν στην Κύπρο την περίοδο 28 Ιουνίου 2017 έως 7 Ιουλίου 2017 συνολικά 77 αυτοκινούμενα πυροβόλα των 155 χλστ/52 έδωσε o λογαριασμός twitter της ιστοσελίδας e-amyna (https://twitter.com/e_amyna), σύμφωνα με τον οποίο τα πυροβόλα που μεταφέρθηκαν στα κατεχόμενα το περασμένο καλοκαίρι ήταν τύπου T-155 Firtina 155χλστ/52.

Τα συστήματα αυτά αποτελούν μια τεράστια ποιοτική αναβάθμιση των κατοχικών δυνάμεων, ενώ εντύπωση προκαλεί η τεράστια ποσότητα των πυροβόλων που μεταφέρθηκαν στο νησί αφού 77 συστήματα αντιπροσωπεύουν το 27% των πυροβόλων που κατασκευάστηκαν την περίοδο 2005-2014.

Συνολικά, σύμφωνα με τουρκικές πηγές κατασκευάστηκαν εγχώρια 281 πυροβόλα και 8 πυροβόλα αποκτήθηκαν από την νοτιοκορεατική αμυντική βιομηχανία.


Διαβάστε την συνέχεια στο http://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.