Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Δύσκολες καταστάσεις ετοιμάζει η Τουρκία έως και τις 10 Απριλίου για την χώρα μας, ψάχνεται σε όλα τα επίπεδα για να στήσει προβοκάτσια.

Ψωμί στο Τουρκικό εθνικισμό δίνουν διάφορα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στην Θράκη και δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, άλλα ξεκάθαρα πρακτορίστικα και άλλα αγνώστου προελεύσεως, όπως το σπάσιμο των τζαμιών στην Τράπεζα Ζιράτ που έγινε πριν μερικά 24ωρα. Είναι λοιπόν επικίνδυνες οι επόμενες ώρες, μέρες για τα Ελληνο-Τουρκικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι απέναντι ψάχνουν να κάνουν την ζημιά. Οι προβολείς που φώτιζαν τα Ελληνικά φυλάκια στον Έβρο είναι άλλη μια απόδειξη ότι το θερμό επεισόδιο δεν θα αργήσει να συμβεί, κρίσιμες οι επόμενες μέρες μέχρι και τις 10 Απριλίου, όπου θα κριθούν πολλά στις Ελληνο-Τουρκικές σχέσεις, που αυτή την στιγμή βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών.

Από την πλευρά της η Ελλάδα πέτυχε με την στάση της, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να «καταδικάσει σθεναρά» τις «συνεχιζόμενες παράνομες δράσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο Πέλαγος, υπογραμμίζοντας την πλήρη αλληλεγγύη του με την Κύπρο και την Ελλάδα», σύμφωνα με το προσχέδιο του ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής που ξεκινά σήμερα στις Βρυξέλλες. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον δεν δικαιούνται ούτε οι Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά ούτε και η Ελληνική Δημοκρατία να επικαλεστούν ότι δεν γνωρίζαμε.. ότι μας πιάσανε στα πράσσα.... το επόμενο χτύπημα της Τουρκίας θα είναι στην λογική Αφρίν, δλδ ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Κάθε άλλη σκέψη-υποψία, θα συνιστά εγκληματική αμέλεια από την πλευρά της Ελληνικής Δημοκρατίας. ήδη η υπόθεση των δυο στελεχών έχει ζημιώσει ανεπανώρθοτα το γόητρο των Ε.Δ. και η μερική κατάληψη των Ιμίων συνιστά απώλεια εδαφών από την Ελληνική Δημοκρατία εν καιρό ειρήνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.