Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΚΕΕΔ Ν. Περάμου: Φεύγουν οι νεοσύλλεκτοι-Έρχονται οι αξιωματικοί

Κλείνουν οριστικά τα κέντρα εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα και έρχονται ανακατατάξεις και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νέας Περάμου. Οι εγκαταστάσεις στην Νέα Πέραμο δεν θα φιλοξενούν πλέον νεοσύλλεκτους, μετά τις αλλαγές που ισχύουν για όλη τη χώρα, αλλά αναμένεται η μεταφορά διευθύνσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προς αποσυμφόρηση, όπως μας είπε ο Αντιδήμαρχος Νέας Περάμου Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Όσον αφορά την περιοχή της Νέας Περάμου, έγιναν παρεμβάσεις από τον Δήμαρχο Γρ. Σταμούλη και τον Λ. Κοσμόπουλο με αποτέλεσμα να συνεχίσει τη λειτουργία του το στρατόπεδο, με τέσσερις μονάδες. «Δεν κλείνει το στρατόπεδο, διευκρινίζει ο Αντιδήμαρχος Ν. Περάμου Λ. Κοσμόπουλος, απλώς, δεν θα δέχεται νεοσύλλεκτους. Συζητείται η διεύθυνση των ειδικών δυνάμεων να μεταφερθεί από το υπουργείο εδώ, για να γίνει αποσυμφόρηση του υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Στο χώρο φιλοξενούνται διάφορες μονάδες υψίστης σημασίας των ειδικών δυνάμεων οι οποίες δεν μετακινούνται, και, τέλος, συζητείται να έρθει η διεύθυνση ειδικών δυνάμεων όπως ήρθε στο Πυροβολικό η διεύθυνση πυροβολικού από το υπουργείο εθνικής άμυνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.