Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Οι συνθήκες κράτησης των δυο Στελεχών των Ε.Δ. στην Τουρκία..

O πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη μιλώντας στο zougla.gr για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, αναφέρει τα εξής:

«Ώρα μία το μεσημέρι πήγαμε για επισκεπτήριο, με την πρόξενο βέβαια μαζί και μετά από άδειες που εξασφάλισε η πρόξενος. Επειδή ακούγονται πολλά, δεν έχουν υποστεί ίχνος βίας, κανενός είδους βία, μέχρι τώρα. Τους φέρονται δηλαδή πολύ καλά, μέχρι τώρα σε ό,τι αφορά στη διαδικασία σύλληψης, μεταγωγών κτλ. Οι συνθήκες κράτησής τους είναι αρκετά καλές. Δεν τους ασκούν κάποια βία. Βρίσκονται σε ένα κελί μαζί και οι δύο, αυτό είναι το μόνο χαροποιό στοιχείο για εμάς, που τουλάχιστον ο ένας έχει παρέα τον άλλον και μπορούν να αλλάξουν καμιά κουβέντα. Έχουν το φαΐ τους τρεις φορές την ημέρα, τα κρεβάτια τους, το μπάνιο τους μέσα στο κελί. Οι συνθήκες είναι καλές κατά κάποιον τρόπο. Αλλά δεν παύει να είναι φυλακή σε ξένη χώρα, με ξένη γλώσσα. Δεν ξέρουν πόσο θα κρατήσει αυτό το πράγμα» τονίζει και προσθέτει:

«Δεν είναι φοβισμένα, είναι ψύχραιμα. Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι τα παιδιά μας... είναι και για την πατρίδα φυσικά, άσχετα αν ήταν επαγγελματίες. Βρίσκονται εκεί για την πατρίδα και δείχνουν έναν ηρωισμό, παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.