Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Προσπαθούν να κατασκευάσουν κατηγορίες για τα Στελέχη μας, οι Τούρκοι.

Αναμενόμενο, οι Τούρκοι δεν θα αφήσουν το θέμα έτσι, γνωστοί για την μπαμπεσιά τους προσπαθούν να κάνουν τα πάντα ώστε τα δυο στελέχη μας να μείνουν για πολύ καιρό στις Τουρκικές φυλακές, θα το πετύχουν; άγνωστο... αν και οι Ελληνικές αρχές διαμηνυόυν ότι δεν υπάρχει τίποτα και όλα αυτά είναι κατασκευασμένες ειδήσεις που θέλουν να προκαλέσουν αναστάτωση και να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες που δήθεν κάνουν οι Τούρκοι. Τι βρήκαν; τίποτα, ψάχνουν λένε στις εξωτερικές μνήμες των κινητών για σχέδια Τουρκικών φυλακίων και εγκαταστάσεων, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε με απλά Ελληνικά...

Η Ελληνική πλευρά πρέπει να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα, ο ψυχολογικός πόλεμος θα συνεχιστεί, ας οπλιστεί η Ελληνική πλευρά με κουράγιο και δύναμη και ο θεός ας είναι κοντά στα παιδιά μας, ακόμη και αν το λάθος τους ήταν πισώπλατη μαχαιριά στο ηθικό των Ε.Δ. Το ποιο σημαντικό είναι επιστρέψουν πίσω όσο ποιο γρήγορα γίνετε και μετά πρέπει σιωπηλά να αποφασιστεί το μέλλον τους στις Ε.Δ., να μην ηρωποιηθούν και σταδιακά να απομακρυνθούν από τις τάξεις των Ε.Δ. Τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται από στελέχη... σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την Ελληνική Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.