Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Άλσος- Πάρκο Κομοτηνής και σουρεαλισμός. Παραγωγή ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής.

Σαρώνει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες το σουρεαλιστικό βίντεο υποψηφίου που παρουσιάζει το έργο του νυν Δημάρχου σε πάρκο της περιοχής. Το σποτάκι έρχεται από ...
την Κομοτηνή και ανήκει στην παράταξη «Σπάρτακος» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής, Νίκο Δαπέργολα.
Έχει θέμα τις υποσχέσεις του νυν δημάρχου κ. Πετρίδη, καθώς ο ίδιος είχε προεκλογικά υποσχεθεί να φτιάξει εκεί το μεγαλύτερο πάρκο αναψυχής της Βορείου Ελλάδος με τεχνητές λίμνες, τεχνητούς καταρράκτες, παιδικό τραινάκι, χώρους πρασίνου κλπ.

kalpes14.gr

Πρίν τρία χρόνια ο απερχόμενος Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Πετρίδης είχε γράψει στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου πως στο Άλσος Πάρκο της Κομοτηνής "κατασκευάζεται" το μεγαλύτερο πάρκο αναψυχής της Βορείου Ελλάδος. Με τεχνητές λίμνες, τεχνητούς καταρράκτες, παιδικό τραινάκι, χώρους πρασίνου κλπ. Σήμερα στον ίδιο χώρο οι δύο υποψήφιοι με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ, Πάφης Γιώργος και Πάρις Καλοδημίδης αναμετριούνται με τους υπερρεαλιστές , τις δημοτικές φανφάρες και την ...νοημοσύνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.