Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 19 Μαΐου



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ



Την Δευτέρα, 19 Μαΐου, στις 12.00μ.μ., θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδρίων της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης – Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα, - όπισθεν Παντείου) η συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του Εθνικού Μετώπου εν όψει των Ευρωεκλογών της 25ηςΜαΐου. Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος κ. Εμμανουήλ Κώνστας θα εκθέσει τις βασικές θέσεις του Εθνικού Μετώπου για την πολιτική κατάσταση της χώρας, την αντιμετώπιση της τεχνητής κρίσης που έχουν επιβάλλει στον Ελληνικό λαό και την αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή κατοχή των Βρυξελλών. Το Εθνικό Μέτωπο αποδοκιμάζει την Ευρώπη των τοκογλύφων και των διευθυντηρίων. Δίνει πρόσωπο στην Ελληνίδα και τον Έλληνα, που έχουν μεταβληθεί σε υπηκόους μιας ανάλγητης ξένης εξουσίας. Απαντάει με όραμα ρεαλιστικό στην ανάγκη για ένα νέο υπόδειγμα ανάπτυξης. Τοποθετεί τους πραγματικούς Εθνικιστές και Πατριώτες στην πολιτική γεωγραφία, με τον τρόπο που πρέπει. Κυριαρχία στην πατρίδα, προτεραιότητα στην κοινωνία. Για μία νέα πορεία της Ελλάδας, που θα είναι αντάξια της ιστορίας της αλλά και του μέλλοντος που οφείλει στα παιδιά της.



Τα τηλεοπτικά μέσα μπορούν να φέρουν συνεργεία εφ΄ όσον το επιθυμούν, διότι δεν θα υπάρχει κάλυψη από την δημόσια τηλεόραση.



Από το Γραφείο Τύπου



ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Λεωφόρος Συγγρού 40-42, Αθήνα 117 42. Τηλ: 2109210608 & -628

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.