Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Εορτασμός 150ης Επετείου της ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των δημοσίων και ιδιωτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των τραπεζών των οικιών και των ελλιμενισμένων πλοίων από το πρωί της Τρίτης 20ης Μαΐου 2014 μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 21ης Μαΐου 2014.

ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΙΟΥ 2014

Ώρα: 11.00πμ: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές παρουσία αντιπροσωπειών μαθητών σχολείων Αργοστολίου, στο Μνημείο των Ριζοσπαστών Ιωσήφ Μομφεράτου και Ηλία Ζερβού-Ιακωβάτου στο Νεκροταφείο Αργοστολίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΙΟΥ 2014

Χαιρετισμός με κωδωνοκρουσίες και ανάκρουση Εθνικών Εμβατηρίων στους δρόμους της πόλης.


Ώρα 08:00π.μ..:Έπαρση της Σημαίας.

Ώρα 10:00π.μ..:Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Σπυρίδωνα.
Μετά την δοξολογία, τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Δ/ντής του Γενικού Βαλλιάνειου Λυκείου Κεραμειών κ. Χριστοφοράτος Χριστόφορος, φιλόλογος.

Ώρα 11:00π.μ.: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ριζοσπαστών.

Ώρα 11:30π.μ..: Παρέλαση προ των επισήμων, των θυμάτων πολέμου, αντιστασιακών οργανώσεων, σπουδαστών, μαθητών των σχολείων του Δήμου Αργοστολίου, προσκόπων, οδηγών, του Λυκείου Ελληνίδων, φορέων κ.λ.π., με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας και της Φιλαρμονικής του Δήμου Κεφαλονιάς στο χώρο της πλατείας Αργοστολίου.

Μετά το πέρας της παρέλασης θα δοθεί δεξίωση στην αίθουσα "Αντίοχου Ευαγγελάτου" του Δημοτικού Θεάτρου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ».

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρακαλούνται να παραστούν οι αρχές και όλοι οι πολίτες του Νομού μας.
Τα της ιεροτελεστίας παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας, τα της τάξεως η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας και τα του λιμένος ο κ. Λιμενάρχης Αργοστολίου.
Το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης θα έχει η καθηγήτρια φυσικής αγωγής κυρία Θάλεια Αντωνάτου με αναπληρωτή τον κύριο Γεράσιμο Πολλάτο.
Τελετάρχες ορίζονται οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας κ. Σταθάτος και κ. Κλαουδάτος Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για κατάθεση στεφάνων στο τηλέφωνο 2671360530.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

http://www.inkefalonia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.