Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ - ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΕΡΟΥ ΠΑΣΟΚ!



Αίσθηση προκαλεί η είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγο, ότι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν σφαίρες, ενώ και ένα από τα τζάμια του κτηρίου είχε ...
τρύπα από σφαίρα.
Στα γραφεία βρισκεται η αντιτρομοκρατική για περαιτέρω έρευνες...

Δύο τζαμαρίες γραφείων του 2ου και 3ου ορόφου, από την πλευρά της οδού Μαυρομιχάλη, έχουν βληθεί από πυροβόλο όπλο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε σημειώθηκε η επίθεση.
Oι ερευνες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να ξεψαχνίζουν τους ...
χώρους, ψάχνοντας για στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.
Τα γραφεία είναι αποκλεισμένα, ενώ για το περιστατικό, έχει ενημερωθεί ο Ευ. Βενιζέλος.

H ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Επίθεση με πυροβόλο όπλο δέχθηκαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες από την πίσω πλευρά ο δεύτερος και τρίτος όροφος των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ (Χαρ. Τρικούπη 50). Το σοβαρό αυτό περιστατικό διερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει:
«Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται. Απαντά με την συσπείρωση και την αποφασιστικότητα των δημοκρατικών πολιτών καταδικάζοντας κατηγορηματικά κάθε εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια».
«Το ίδιο ζητούμε από όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις. Όχι μόνο δεν θα επιτρέψουμε να υπονομευτεί, αλλά θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο την δημοκρατική ομαλότητα στον τόπο μας», καταλήγει η ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.