Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η ξεφτίλα της Κυβέρνησης και των μνημονίων. Σε κίνδυνο ο στόλος της ΕΛ.ΑΣ., με σαπάκια περιπολικά κυκλοφορούν στους δρόμους.

To success story της μνημονιακής κυβέρνησης για το οποίο πανηγυρίζει το πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν έχει τελειωμό και ο αντίκτυπος του φαίνεται σε κάθε έκφανση της κοινωνικής μας ζωής! Δείτε που έχει φτάσει η οικονομική κρίση και η ανυπαρξία οικονομικών πόρων την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, δεκάδες αστυνομικοί στο συνεργείο της ΕΛ.ΑΣ και σε ιδιωτικά συνεργεία διέλυσαν 3.000 παλιά, ακινητοποιημένα και σχεδόν παροπλισμένα περιπολικά προκειμένου να υπάρχουν ανταλλακτικά για τα «γερασμένα» που κινούνται!

Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να εφευρίσκουμε πράγματα», είπε, «Στα περιπολικά έχουμε πράγματι ένα γερασμένο στόλο και μια μεγάλη κατανάλωση καυσίμων και δυσκολία εύρεσης ανταλλακτικών. Τι κάναμε;

Αντί να έχουμε 3.000 ακινητοποιημένα λόγω παλαιότητας οχήματα, αντί να τα πουλήσουμε για σκραπ διαλύοντάς τα δημιουργήσαμε αποθήκες ανταλλακτικών ώστε να μπορούμε να έχουμε ανταλλακτικά με μηδενικό κόστος για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε τον υπόλοιπο στόλο …».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.