Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Θα σταματήσει το κράτος να παριστάνει το νταβατζή του Μπόμπολα στον Ελληνικό Χρυσό;

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ … ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ «ΚΕΡΑΤΙΑΚΑ»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος, fimotro.blogspot.gr

Η εμμονή Δένδια με τις Σκουριές, είναι η πρώτη φορά που προκαλεί αναταράξεις στο Μαξίμου μετά τις τελευταίες δραματικές εικόνες στην Ιερισσό, που έχουν εξελιχθεί σε μια Κερατέα Νο2 και όλως τυχαίως με τους ίδιους...
«πρωταγωνιστές».
Ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις κυρίως με την προτροπή του Σταμάτη, για να σταματήσει η κυβέρνηση και η Ν.Δ να πληρώνει δημοσκοπικά τα «Κερατιάτικα» της κυβέρνησης Σημίτη που με υπουργό ανάπτυξης τον Άκη, ξεπούλησαν 320.000 στρέμματα γης για 11 εκατ. ευρώ σε εταιρείες συμφερόντων του κυρίου Γεώργιου Μπόμπολα. Έτσι δεν αποκλείεται ο Δένδιας τις επόμενες ώρες να υποχρεωθεί από το Μαξίμου και να δώσει εντολή για να αποσυρθούν οι κατασταλτικές δυνάμεις από την περιοχή, προκειμένου να «παγώσει» το όλο θέμα, ότι δηλαδή έγινε και με την Κερατέα επί ΓΑΠ και Παπουτσή.
Η πρεμούρα Δένδια πάντως είναι τέτοια που εκτός από την πρωτοφανή ενέργειά του να μεταβεί ο ίδιος στις Σκουριές υπό των «μανδύα» της … προστασίας των επενδύσεων, που έχει δώσει εντολή και έχει εγκατασταθεί εδώ και ημέρες στον Πολύγυρο Χαλκιδικής ο ίδιος ο Διοικητής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Αθηναγόρας Παζαρλής. Έτσι έγινε και χθες όταν ο Ταξίαρχος με τρεις Εισαγγελείς και πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ από τη Θεσσαλονίκη κινήθηκε προς την Ιερισσό για να προχωρήσει –λένε αξιόπιστες πληροφορίες του Fimotro- στις συλλήψεις των δυο νεαρών που κουβαλούσαν καραμπίνες στην νυχτερινή καταδρομική επιχείρηση, όταν έκαψαν μέρος των εγκαταστάσεων των μεταλλίων και μπουλντόζες.
Επειδή οι «κλούβες» όμως είναι αργοκίνητες οι κάτοικοι πρόλαβαν και τις διέκριναν από μακριά και έτσι πρόλαβαν να χτύπησαν τις καμπάνες και έστησαν το μπλόκο στην είσοδο του χωριού. Η εμμονή Δένδια να «εξαργυρώσει» τις μελλοντικές εμφανίσεις του στο MEGA δεν θα του βγει σε καλό, αλλά το ίδιο έχει συμβεί τώρα και στην κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δείχνει να το έχει αντιληφθεί και έχει αρχίσει ήδη να βγάζει … σπυράκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.