Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Το μήνυμα σε όλη την Ευρώπη που στέλνει η Γερμανία και η απάντηση της Κύπρου

Στη Κύπρο, σας δείξαμε τι θα πει να αντιστέκεσαι στον ισχυρό!

Οι Γερμανοί έστειλαν το μήνυμα σε όλη την Ευρώπη... η μας παραδίδεται εθνική κυριαρχία ή σας βυθίζουμε στο χάος. Τα λόγια σταμάτησαν.. οι προσπάθειες γεφύρωσης του χάσματος του Νότου με το Βορρά αφέθηκαν να καταρρεύσουν μονομιάς...! Στη Κύπρο παίχτηκε η τελευταία ζαριά της Ευρώπης των Γερμανών, το τελευταίο τους χαρτί για να δείξουν σε όλους αυτούς που θέλουν να αντισταθούν ότι ήρθε η ώρα να σωπάσουν.

Το μήνυμα δεν ήταν για το τραπεζικό σύστημα της μικρής μας Κύπρου.. το μήνυμα ήταν για την Ιταλία και την Ισπανία.. στην Ιταλία που οι ριζοσπαστικές φωνές αντίστασης άρχισαν να ακούγονται  από πολιτικούς, η Ρώμη αρχίζει και αυτή να ζητά ανάσες δημοκρατίας μετά και τις τελευταίες εκλογές. Στην Ισπανία τα πράγματα είναι ακόμη ποιο δύσκολα.. μια χώρα με έντονη αυτοδιάθεση και πολίτες που έχουν στο αίμα τους την αντίσταση σε κάθε τι φασιστικό, δεν θα αφήσουν τόσο εύκολα μια Γερμανία να τους καθυποτάξει.

Οι Γερμανοί γνωστοί για το αυταρχικό τους πρόσωπο.. ζητούν αίμα και άλλο αίμα.

Μόνο που δεν υπολόγισαν ότι αυτό που έκαναν στη Κύπρο θα τους παρασύρει στο ποτάμι με το αίμα που στάζει και ρέει απειλητικό προς το Βορρά της Ευρώπης.

Πολλοί πιστεύουν ότι στη Κύπρο τα πάντα τελείωσαν..η Ευρώπη πίστεψε ότι με το προσωρινό ΝΑΙ του Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες ξεμπέρδεψαν με το πρόβλημα και τώρα μένει να παίξουν το χαρτί των ίδιων των απειλών και στους υπόλοιπους, μόνο που ΔΕΝ υπολόγισαν κάτι.. η Κύπρος δεν θα καταθέσει τα όπλα τόσο εύκολα, μια χώρα που δεν έχει να χάσει τίποτα.. τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα! Και το επαναλαμβάνω.. τίποτα ΔΕΝ τελείωσε με το ΝΑΙ στις Βρυξέλλες. Ο απλός πολίτης στη Κύπρο έχει μια μεγάλη διαφορά με τον Ελλαδίτη.. ο πολίτης στη Κύπρο ξέρει να μάχεται και αυτό το κακό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Οι Γερμανοί δεν γνωρίζουν ιστορία.. και δεν ξέρουν ότι αυτό το περήφανο Έθνος άρχισε μια ΕΟΚΑ για να βγάλει από πάνω του το Βρετανικό ζυγό.. και δεν παράτησε τα όπλα όταν οι κατακτητές εισέβαλαν στο νησί, έδωσαν το αίμα τους και τη ψυχή τους για να παραμείνει η Κύπρος χωρίς προστάτη.. χωρίς πατερούλη!!

Τώρα που τα πάντα ισοπεδώθηκαν από την εκδικητική μανία των εταίρων μας Γερμανών...τώρα είναι η ώρα για μια νέα αρχή! Ένα δημοψήφισμα που το αποτέλεσμα του θα μπορει ο Κυπριακός λαός να το τρίψει στα μούτρα των αδίστακτων και επικίνδυνων Γερμανών.

Και αν ακόμα κάποιοι δεν έχουν πειστεί..  για την αναγκαιότητα ο Κυπριακός λαός να σταθεί στα πόδια του, τότε ας κοιτάξει για μια τελευταία φορά την Ελλάδα, αρκεί και μόνο μια εικόνα από την Ελλάδα που χάνει.. για να καταλάβει ότι η Εθνική ανεξαρτησία και η Εθνική κυριαρχία δεν πρέπει να παραχωρηθούν αμαχητί!!

Η ώρα του δημοψηφίσματος είναι τώρα!

Μέσα στην Ευρώπη των διεθνών τοκογλύφων,εκβιαστών η Κύπρος δεν έχει καμία θέση..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.