Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Παράταση πληρωμών έως τις 30 Απριλίου δίνει ο Δήμος Λευκωσίας


Παράταση ενός μήνα, έως τις 30 Απριλίου, δίνει ο Δήμος Λευκωσίας για την αποπληρωμή λογαριασμών όπως Επαγγελματικός φόρος, Τέλη Αποκομιδής Σκυβάλων και Άδειες Λειτουργίας Υποστατικών που πρέπει να πληρωθούν μέχρι τις 29 Μαρτίου.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου Λευκωσίας, αναφέρεται επίσης ότι για τα εξώδικα πρόστιμα τα οποία λήγουν από τις 18 μέχρι τις 29 Μαρτίου 2013, το κοινό καλείται να προσέλθει στο Δημοτικό Ταμείο όπου και θα σφραγισθούν με νέα ημερομηνία πληρωμής, δίνοντας παράταση διευθέτησης τους για άλλες 15 μέρες μέχρι τις 12 Απριλίου 2013.

«Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει σήμερα ο τόπος μας – και κατ’ επέκταση και ο Δήμος Λευκωσίας – καθιστούν επιτακτική την ανάγκη τακτοποίησης των λογαριασμών του κάθε πολίτη, ώστε να διασφαλιστεί η παροχή των καθημερινών υπηρεσιών που προσφέρει στους κατοίκους, στους εργαζομένους και σε όσους διακινούνται στην πόλη μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

http://www.onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.