Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Εθνική νεανίδων στο Πόλο! Με 9-5 βούλιαξε την Ουγγαρία

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η εθνική νεανίδων του Γιώργου Μορφέση! Στον τελικό του Περθ η Ελλάδα νίκησε με 9-5 την Ουγγαρία και πλέον έχει στην κατοχή της όλους τους μεγάλους τίτλους στην κατηγορία.


Στιγμιότυπο από τον τελικό

Παγκόσμιες πρωταθλήτριες είναι η Χρυσή Διαμαντοπούλου, οι δίδυμες αδερφές Άλκηστις και Ιόλη Μπενέκου, οι επίσης δίδυμες Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδου, οι αδερφές Ελευθερία και Μαργαρίτα Πλευρίτου, η Χριστίνα Κώτσια, η Ελένη Ξενάκη, η Μαρίνα Φλώρου, η Τίνα Κοντογιάννη, η Κατερίνα Ζάντου και η Στεφανία Τερεφού. Οι περισσότερες έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους με την Ελευθερία Πλευρίτου να είναι η μικρότερη, μόλις 15 χρονών.

Ένα χρόνο μετά το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στη Σαγκάη ο Γιώργος Μορφέσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και με μια δεύτερη εθνική. Αρκετά από τα κορίτσια με τα οποία ανέβηκε στο βάθρο στο Περθ τα είχε ήδη καλέσει στην εθνική γυναικών, όταν και έκαναν το ντεμπούτο τους στο World League.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-4, 1-2, 2-1

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκάρντα 2, Χόρβατ, Μίσκολτσι 1, Ζίγλερ 1.

ΕΛΛΑΔΑ: Στ.Χαραλαμπίδου 3, Ε.Πλευρίτου 3, Ζάντου 1, Α.Μπενέκου 1, Ι.Χαραλαμπίδου 1.

sport24.gr

*Στη φωτογραφία διακρίνεται ο συνεργάτης του Μορφέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.