Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πως μπορείς να προπαγανδίσεις... Οδηγός- βήμα προς βήμα ! ΔΩΡΕΑΝ

Πρώτο βήμα - φτιάχνεις μια εφημερίδα.. φωτογραφίζεις τον Χ πολιτευτή και κερδίζεις φύλλα..

Δεύτερο βήμα - μοιράζεις γαλοπούλες  τυριά, βενζίνη και λοιπές καταναλωτικές ανάγκες για τον αφελή Έλληνα

Τρίτο βήμα - κομίζεις κασέτες και κάνεις σπά στην Ελβετία(αθώος μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη, αλήθεια στο MEGA είδαν τη κασέτα; )

Τέταρτο - Δημιουργείς μια ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας..

Πέμπτον - ξαναμοιράζεις τυριά, γαλοπούλες, δωροεπιταγές και λοιπές αηδίες..

Έκτον - Ενημερώνεις το κοινό..(προπαγάνδα..) αντικειμενικά και αμερόληπτα!

Έβδομον στάδιο "κρίσιμο" - Ξυπνάς το πρωί(ώρα δημοσίευσης 09.50 ) και επειδή μισείς το γείτονα σου που έχει αναμμένο το τζάκι για να ζεσταθεί διότι δεν έχει λεφτά για να βάλει πετρέλαιο.. λες κάτσε να τον φοβίσω, και αρχίζεις και γράφεις μια παπάτζα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. Αα κατά τύχη η ανάρτηση είναι ΑΝΩΝΥΜΗ.. μη μας πάρουν και στο ψιλό... και γίνουμε ρεζίλι.

Φωτογραφία-ντοκουμέντο


Περνάει η ώρα αλλά η καμινάδα του διπλανού σπιτιού δουλεύει ασταμάτητα, λες δεν μπορεί ο τύπος να καίει ακόμα ξύλα και εγώ να μην έχω τζάκι!
Τώρα θα τον φτιάξω εγώ..
Οπότε ξαφνικά σου έρχεται η φαεινή ιδέα και λες ας ψάξω στο google.. όλο και κάτι θα βρω, μα ιπτάμενα δολοφονικά σκαθάρια που βγαίνουν μέσα από τα ξύλα και σκοτώνουν όσους βρουν μέσα στο δωμάτιο, μα κάποιο ξύλο που έχει ξεχαστεί μέσα του μια πυρηνική κεφαλή.. από την πρώην ΕΣΣΔ!!
Κάτι θα βρω ώστε να τρομάξω το διπλανό μου.. και να σταματήσει να καίει το τζάκι..

Ξαφνικά βλέπεις μπροστά σου την αυτανάφλεξη... το σκέφτεσαι για λίγο.. αλλά λες ότι είναι πολύ σκληρό, εγώ μόνο να του κάμψω το ηθικό θέλω και να τον κάνω να σταματήσει να καίει το τζάκι του.. οπότε ξαφνικά και εκεί που αναζητάς το μέγα ντουπέρ ουααου θέμα..πέφτεις πάνω στο Great smog του Λονδίνου.., λες αυτό είναι!! Θα τον τελειώσω τώρα το διπλανό μου με το τζάκι του που καίει καθημερινά..

Φωτογραφία-ντοκουμέντο Νο2



Τώρα σε έφτιαξα κάθαρμα, σκέφτεσαι.. Έλα όμως που το άρθρο δεν αναφέρετε σε τζάκια αλλά στις γενικότερες κλιματολογικές συνθήκες που επικράτησαν τότε στο Λονδίνο.. αλλά λες και τι πειράζει, σάμπως θα διαβάσει κανείς το τι έγινε στην αγγλική μετάφραση! Να φοβηθεί μόνο ο γείτονας είναι το ποιο σημαντικό! 
Το ότι και αυτό το άρθρο είναι ΑΝΩΝΥΜΟ.. είναι απλά μια σύμπτωση! Έτσι συμβαίνει στα μεγάλα ΜΜΕ , η δουλειά βλέπετε, η πίεση, το άγχος και το στρες σε κάνει να ξεχνάς να βάλεις το όνομα σου στις αναρτήσεις. Τυχαίο μωρέ.. ωχ άσε μας τώρα που θα μας πεις ότι το κάνουμε και επίτηδες! 

Για να δω από το παράθυρο ..τι κάνει ο γείτονας το έκλεισε το τζάκι..; χαχα ναι ναι το σβήνει σιγά σιγά, γιούπιιι !

Και περνούν οι μέρες..οι ώρες τα λεπτά τα δευτερόλεπτα και ο γείτονας ούτε φωνή ούτε ακρόαση.., ρε λες να έπαθε τίποτα; μπα μη βάζω τέτοιες σκέψεις στο μυαλό μου μέρες που είναι. Αλλά που είναι, δεν βλέπω ούτε παράθυρα ανοικτά ούτε φωνές ακούγονται, θα πάω να του χτυπήσω τη πόρτα να του πιάσω κουβέντα για τα αθλητικά και να δω τι κάνει με το κρύο, πως τα βγάζει πέρα.

Ανεβαίνοντας τα σκαλιά του σπιτιού του.. μια περίεργη μυρωδιά σε πιάνει και δεν μπορείς να αναπνεύσεις . αλλά αυτή φορά δεν είναι το καμένο ξύλο, αλλά κάτι ποιο βαρύ. 

Χτυπάει τη πόρτα αλλά τίποτα.. μια σιωπή απλώνεται στο δρόμο και ο γείτονας του μου λέει "έχω να τον δω πολλές μέρες, λες να έπαθε τίποτα;" 
-Τι να σου πω και εγώ γι αυτό ήρθα, να δω τι κάνει, μα καλά τα παιδιά του δεν ακούνε το κουδούνι;
-"Τι να σου πω" μου απαντά ο γείτονας του.. 

-Θα πάρω ένα κλειδαρά να μπω μέσα να δω τι γίνετε..

Μετά από λίγη ώρα καταφθάνει ο κλειδαράς και η αστυνομία ώστε να δούμε τι συμβαίνει.. η πόρτα ανοίγει με μαεστρία από τον έμπειρο κλειδαρά και ο αστυνομικός μπαίνει πρώτος στο χολ του σπιτιού.. "δεν βλέπω τίποτα, αλλά βρομάει πάρα πολύ" κατευθύνεται προς το σαλόνι.. οπού βλέπει το μεσήλικα άνδρα να είναι καθιστός στο καναπέ με αγκαλιά τα δύο του παιδιά.., "κύριε είσαστε καλά;, παιδιά ελάτε προς το μέρος μου" τους φωνάζει ο αστυνομικός... 

Όμως κανείς δεν κινείτε... η σιωπή σκεπάζει το σαλόνι με το σβησμένο τζάκι να περιμένει κάποιος χριστιανός να το ανάψει.
"Είναι νεκρός.. και τα παιδιά το ίδιο.. είναι παγωμένοι και οι τρεις τους... βγείτε από το σπίτι σας παρακαλώ" προστάζει ο Αστυνομικός το φίλο του, το δημοσιογράφο.

Βγαίνοντας έξω και πιάνοντας τα λιγοστά μαλλιά του.. αναρωτιέται τι έκανα θεέ μου! 

Ο Ιατροδικαστής καταφθάνει, μπαίνει στο σπίτι για να εξετάσει τα πτώματα του μεσήλικα άνδρα και των δύο παιδιών του, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.. μετά από λίγη ώρα εξέρχεται της οικίας  με σκυμμένο το κεφάλι. 

Συγνώμη είστε ο Ιατροδικαστής; των ρωτάει ο δημοσιογράφος..
 -"Ναι, είσαστε φίλος του θανόντα..;"
- Ναι είμαι φίλος του χρόνια.. τον ξέρω από μικρό παιδί.. μαζί πηγαίναμε σχολείο, από τι πέθαναν;
- "Και οι τρεις τους πέθαναν από το ψύχος που επικρατούσε.. περίεργο και όμως είχε ξύλα για να ανάψει το τζάκι.. ποιος ξέρει τι συνέβει και δεν το άναψε. Πάντως έφυγαν και οι τρεις αγκαλιασμένοι.."

Κάπως έτσι καταλήγει η μικρή μας ιστορία.. μια ιστορία που μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε που μπορεί να μην έχει λεφτά για να ανάψει το καλοριφέρ στο σπίτι του. Μια ιστορία που μπορεί να πλασαριστεί με ένα ωραίο περιτύλιγμα περί οικολογίας ώστε να φοβίσει το κόσμο και να τον στρέψει σε άλλες ποιο ακριβές μορφές θέρμανσης. Βλέπετε τα καρτέλ του πετρελαίου είναι πάρα πολύ ισχυρά στο τόπο μας, που πρέπει να βοηθηθούν ώστε να ανακάμψει η αγορά του πετρελαίου που έχει βουλιάξει στη κυριολεξία τους τελευταίους δύο μήνες από τα αβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης. Τα έσοδα των πετρελαϊκών εταιριών έχουν πέσει αισθητά και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να βγουν ξανά στην επιφάνεια τα οφέλη του μαύρου χρυσού!

Τώρα ότι κατά τύχη.. η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας μοιράζει δωρεάν βενζίνη..έτυχε βρε παιδιά.. μα όλο στη συνομοσιολογία το μυαλό σας! Αν είναι ποτέ δυνατόν.. Βρε σεις.. και ο Χριστός όταν γεννήθηκε πετρέλαιο είχε στη φάτνη.. αμμ πως! Νομίζατε ότι τα πρόβατα και το γαϊδούρι πρόσφεραν ζέστη στο μικρό θεούλη;  Υποδαπέδια θέρμανση είχε η φάτνη .. ναι βρε ακούτε εμάς που ξέρουμε! Στην επόμενη έκδοση της εφημερίδας θα το έχουμε αποκλειστικό ΘΕΜΑ!



Α ξέχασα.. να σας πω.. ναι βρε για το 1952, ναι ναι εκεί στο Λονδίνο. Τι έγινε και έφυγαν από τούτο εδώ το κόσμο χιλιάδες ψυχές... Στον αέρα της πόλης του Λονδίνου έκανε την εμφάνιση του ένας αντικυκλώνας... Οι ρύποι που υπήρχαν στον αέρα μαζί με τον αντικυκλώνα δημιούργησαν ένα παχύ στρώμα νέφους στην ατμόσφαιρα. Ουσιαστικά ο αντικυκλώνας είναι ένα φαινόμενο που δημιουργεί ακραία ομίχλη και ξηραίνει απότομα την ατμόσφαιρα, αυξάνοντας την θερμοκρασία. Αυτό όμως είναι ένα καιρικό φαινόμενο που συναντάται συχνά σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας και δεν είναι αποτέλεσμα της χρήσης τζακιών ή σομπών.

Το πρόβλημα στο Λονδίνου του 1952 ήταν η υπερβολική χρήση άνθρακα από τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας που βρισκόντουσαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, και ταυτόχρονα η αυξημένη χρήση των αυτοκινήτων και μέσων μεταφοράς, μη ξεχνάτε ότι τότε τα αυτοκίνητα δεν είχαν καταλύτες και έβγαζαν τη μάνα τους και το πατέρα τους.

Όμως η πραγματική αιτία ήταν ο σατανικός συνδυασμός της καύσης άνθρακα από τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας(τα εργοστάσια τότε έκαιγαν ΚΑΡΒΟΥΝΟ για να παράξουν ενέργεια), μαζί με τον αντικυκλώνας που δημιουργήθηκε στην ατμόσφαιρα ταυτόχρονα με  την υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση από αυτοκίνητα, μέσα μεταφοράς(λεωφορεία)και σε πολύ μικρότερο βαθμό τα τζάκια δημιούργησε αυτό το μαύρο πέπλο πάνω από τη πόλη.
Μη ξεχνάτε επίσης ότι τότε υπήρχαν σόμπες, όπως υπάρχουν και σήμερα, που καίγανε κάρβουνο!!

Δεν μπορείς λοιπόν να φοβίζεις ένα κόσμο που δεν γνωρίζει και να τον πηγαίνεις με πολύ προσεκτικά βήματα στη χρήση του πετρελαίου.. που ρυπαίνει το ίδιο και χειρότερα την ατμόσφαιρα. Και είναι και ποιο ακριβό..

Και άλλη φορά να μάθετε να υπογράφετε τα άρθρα σας..

Μόνο με τη τρομοκράτηση του λαού θα πετύχουν το στόχο τους... μην τους αφήσετε να σας βάλουν ως πιόνια στη σκακιέρα των οικονομικών τους συμφωνιών. Αντιδράστε σε ότι σας φοβίζει.. αντιδράστε σε ότι είναι ψεύτικο, αντιδράστε στη προπαγάνδα που σας πουλάνε οι μεγαλοεκδότες αυτής της χώρας.

Η ενημέρωση δεν σημαίνει ότι είναι έγκυρη, επειδή σας την πασάρει ένας μεγαλοδημοσιογράφος-κομιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.