Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Αλλαγές στο πολιτικό σύστημα επιθυμούν οι Έλληνες... με μυαλό κουμπί και φθόνο στη ψυχή! Μέχρι οι ερπύστριες να σας πάνε φυλακή...

Το «τέλος εποχής» για το πολιτικό σύστημα της χώρας αλλά και για τα κόμματα καταγράφεται σε έρευνα της εταιρείας Marc καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών εμφανίζονται απογοητευμένοι από την πολιτική κατάσταση και προβλέπουν με τη νέα χρονιά αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού.

Στην έρευνα που παρουσιάζεται στο Έθνος της Κυριακής οι πολίτες προβλέπουν αλλαγές στο πολιτικό σύστημα σε ποσοστό 81,4% ενώ περισσότεροι από τους μισούς-ποσοστό 54,5%- επιθυμούν τη δημιουργία νέων κομμάτων.

Αυτό που φανερώνει την απαίτηση των πολιτών για αλλαγές είναι η προτίμηση των ερωτηθέντων σε καταξιωμένους επαγγελματίες (23,8%), τεχνοκράτες (20,1%) και ακαδημαϊκούς (20,5%), κατατάσσοντας στις τελευταίες θέσεις τους πολιτικούς.

Newpost.gr
_______

Είναι για να γελάς αυτή η χώρα... θέλουν αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και γι αυτό επιθυμούν να δουν ακαδημαϊκούς..και επιχειρηματίες.. σε πολιτικές θέσεις, αυτούς δηλαδή που κατέστρεψαν το κράτος!

Οι μεν ακαδημαϊκοί με απόψεις τύπου ΑΣΥΛΟ στα πανεπιστήμια και μη πειράξετε τα επιστημονικά έργα και τα κονδύλια που ρέουν σαν γάργαρο νερό, αγοράζοντας Φεράρι και χτίζοντας πανάκριβα σπίτια! Και οι επιχειρηματίες που κλέβουν το κράτος, δίνουν μισθούς πείνας, απασχολούν εργαζόμενους χωρίς ασφάλιση και πολλά ακόμα...

Μπράβο ρε μάγκες.. τίποτε άλλο θέλετε; Για να ξέρουμε δλδ όταν έρθει η ώρα από ποιους θα ζητήσουμε τα ρέστα...

Στη λαμογιά και στο φθόνο έμαθε ο λαός γι αυτό και θα συνεχίζει να αυτοδιαλύεται.. 

Αμ δεν θα γλυτώσετε τις ερπύστριες... 




Και δύο και τρεις φορές και όσες χρειαστεί μέχρι να βάλετε μυαλό!!

Δεν θα κάνετε τη χώρα ότι θέλετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.