Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τι ωραίος τύπος είσαι.... ιδανικός.

Για πρώτη φορά έβαλε χρονικά πλαίσια στον κυβερνητικό βίο ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τους πολίτες της χώρας σε "ειρηνικό ξεσηκωμό".

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, μιλώντας στην συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Κεντρικής Επιτροπής, η οποία καλείται σήμερα να εκλέξει την 35μελή νέα Πολιτική Γραμματεία του υπό διαμόρφωση ενιαίου φορέα, είπε χαρακτηριστικά.

«Στο τέλος του επόμενου Μαρτίου ένα μόνο δίλημμα θα υπάρχει: ή θα καταρρεύσει ο λαός και ο τόπος ή θα φύγει η συγκυβέρνηση της κατάρρευσης». Προφανώς στηρίζει την άποψή του στο ότι τον Μάρτιο αναμένεται, κατά την εκτίμηση των αντιπολιτευομένων ότι θα διαφανούν τα αδιέξοδα στην κυβέρνηση, με αδυναμία εκτέλεσης των συμφωνηθέντων με την τρόϊκα, κυρίως λόγω της ύφεσης που θα καταστήσει ασφυκτική της οικονομική και κοινωνική κατάσταση...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
_________

Μέχρι τότε Αλέξη ας πεθάνει ο κόσμος από το κρύο... είναι αυτό που λένε "μην κάνετε επανάσταση αν βρέχει"! Μπράβο βρε Αλέξη.. μα εσύ καμάρι μου, πονάς πραγματικά το λαό!

Έλα Αλέξη σε καταλάβαμε.. περίμενες και εσύ τη δόση, το φιξάκι σαν ξερολούκουμο. Μη χάσεις και εσύ το μερτικό σου.(χρηματοδότηση κομμάτων)

Άσε να πηδήξουν το λαό μέχρι το Μάρτιο.. και μετά κάνεις την επανάσταση.

Τι ωραίος τύπος είσαι, βρε συ Αλέξη..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.