Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Προκαλεί ο ΟΠΑΠ.. αφαιρεί τα Χριστιανικά σύμβολα από τις διαφημίσεις για το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ του ΛΟΤΤΟ!

Μετά τη Vodafone και τη προπαγάνδα που έκανε για την ανεξάρτητη Κρήτη... σειρά παίρνει ο ΟΠΑΠ! Και φυσικά βρήκε τη κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.. ημέρες γιορτινές, οικογενειακές, με τις παραδόσεις του τόπου μας να ζωντανεύουν σε κάθε πόλη και χωριό.

Η διαφήμιση αφορά το τυχερό παιχνίδι ΛΟΤΤΟ και το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που υπήρξε πρώτα στα 2.5000.000 ευρώ με τελευταία ημέρα κατάθεσης δελτίων την 19/12 και την επόμενη κλήρωση στα 3.000.000 ευρώ της 22/12/2012.

Στις οθόνες των τηλεοράσεων παίχτηκαν δύο διαφημιστικά..

Νο1. 19/12/2012 Λοττο Τζακ-ποτ

Στο ναό που βρίσκεται πίσω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έχουν αφαιρεθεί όλα τα χριστιανικά σύμβολα, η εκκλησία δεν έχει τρούλο και φυσικά δεν έχει καμπαναριό, επίσης δεν υπάρχει και ο συνηθισμένος σταυρός στο τρούλο, αφού τρούλος δεν υπάρχει..

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο αν το παρατηρήσετε καλά.. δεν έχει κορυφή, δλδ δεν έχει άστρο!(το άστρο που οδήγησε τους τρεις μάγους κτλ κτλ..)

Δείτε το βίντεο, ακολουθούν φωτογραφίες από το βίντεο..



Κλικ στις εικόνες, ώστε να τις δείτε μεγαλύτερες.




















Το ΛΟΤΤΟ όμως έχει πάλι ΤΖΑΚ-ΠΟΤ καθώς δεν βρέθηκε νικητής στη πρώτη κατηγορία και συνεχίζει με νέα διαφήμιση... πάλι στα πρότυπα της πρώτης, το μόνο που αλλάζει είναι το ποσό του ΤΖΑΚ-ΠΟΤ και η ημερομηνία κατάθεσης των δελτίων.

Το φόντο πίσω το ίδιο...ο ορθόδοξος ναός χωρίς κανένα σύμβολο.. χωρίς καμπαναριό, τρούλο.
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και αυτό χωρίς το άστρο.. δείτε τη διαφήμιση και ακολουθεί φωτογραφία από το δεύτερο βίντεο.

Νο2. 22/12/2012 ΛΟΤΤΟ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ




Νομίζω ότι ειδικότερα η τελευταία φωτογραφία.. είναι ντοκουμέντο προβοκάτσιας! Μια προβοκάτσια που πρέπει επιτέλους να μάθουμε από ποιους και γιατί στήνετε!

Γιατί κύριοι του ΟΠΑΠ τόσο μίσος με τα Χριστιανικά σύμβολα και τις Ελληνικές αξίες;

Και στο κάτω κάτω της γραφής.. αφού δεν γουστάρετε την Ορθοδοξία... γιατί δεν βάζατε μια φωτογραφία της  Αθήνας πανοραμική ώστε να κάνετε τη δουλειά σας..(να διαφημίσετε το τυχερό παίγνιο..). Αλλά όχι..έπρεπε πρώτα να βγάλετε τα απωθημένα σας, να ξεφτιλίσετε ότι έχει απομείνει σε αυτό το τόπο, ώστε να περάσετε τη προπαγάνδα σας. 
Αλήθεια.. μήπως η επόμενη διαφήμιση του ΟΠΑΠ θα έχει κανά μιναρέ; 

Τελικά για πόσο μαλακές περνάτε τους Έλληνες;

Ξυπνήστε Έλληνες.. για να προλάβουμε το κακό που έρχεται.
Νάνι νάνι νάνι το χαντζάρι φθάνει... και αν δεν ξυπνήσετε θα πνίξουν την Ελλάδα στο αίμα!

Βάλτε ένα τέλος στον αφελληνισμό αυτή της χώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.