Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Τον ετοιμάζουν για να μας σπάσει τα νεύρα...

Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ απλά δεν υπάρχουν.. όπως το λέει και η κοπελιά στη γνωστή διαφήμιση..

Τη μια θέλουν συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.. την άλλη δεν θέλουν να κάνει τίποτα η εκκλησία για να δώσει δουλειά και ψωμί σε νέους ανθρώπους.. την επομένη ξυπνούν και πετάγονται να δουν γιατί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο η Αστυνομία τη δουλειά της.. μετά ζητούν ότι βρέξει ας κατεβάσει... και πάει λέγοντας η ιστορία.

Για το πότε θα ενδιαφερθούν για την Ελλάδα αυτό δεν ξέρω να σας το πω, θα το ψάξω όμως ώστε να σας ενημερώσω. Μέχρι τότε βέβαια η Ελλάδα θα έχει γίνει προτεκτοράτο του κάθε Σόιμπλε, αλλά δεν βαριέσαι βρε αδερφέ, μια ψυχή 11 εκατομμυρίων ας βγει, ώστε να μην μας ταλαιπωρεί..

 Μα το είπε και ο Τσίπρας.. από το Μάρτιο και μετά οι πολιτικές εξελίξεις, ε και αν σφυρίξουν και τίποτα στο Τσίπρα για να πάει ποιο μετά η ιστορία, θα μας το πει ο Αλέξης από τη Μοζαμβίκη που θα βρίσκεται για διεθνείς επαφές με τους ελέφαντες και τους Μάο-μάο!

Εσείς τι θα κάνετε; Να ρωτήσετε τον Αλογόσκουφη.. αυτός ξέρει, είχε δώσει κατατοπιστική απάντηση σε μια γυναικά που είχε συναντήσει σε μια λαϊκή... και τον είχε ρωτήσει "Εγώ που παίρνω 220 ευρώ, πως θα ζήσω;" Και η απάντηση του σενιόρ Αλογοσκούφη ήταν "ε όχι με 220 ευρώ δεν θα ζήσετε.." Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει ο Αλογοσκούφης του κουρασμένου με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη μας... έχει και παραέχει, τη συνέχεια του κράτους θα παραλάβει ο Αλέξης μας. Θα ακολουθήσει τα βήματα πάνω στο πάγο που άφησαν οι προκάτοχοι του.. και οι πιρουέτες πάνω στο πάγο προβλέπονται ολέθριες για την Ελλάδα.

Διαφωνεί κανείς ότι θα ακολουθήσει πιστά ότι διατάζει η Γερμανία και οι υπόλοιποι πιστωτές μας; Εδώ πήγε στην Αργεντινή και όταν είδε με τα μάτια του το χάος, το γύρισε στο τσάμικο! Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά ο Αλέξης, ξέρει τι τον περιμένει και δεν έχει αυταπάτες, αυταπάτες έχουν όσοι πιστεύουν ότι θα έρθει στην εξουσία και θα αλλάξει τα πάντα.

Θα μας πει και ο Τσίπρας το τραγουδάκι του.. και θα φύγει και αυτός ένα βροχερό πρωινό, παραδίδοντας σε κάποιον άλλο σωτήρα του έθνους!

Τώρα για το πότε θα σωθεί ο Έλληνας, τι να σας πω, θα μιλήσω με τα άστρα και ότι μου πουν θα σας πω.

Αλλά ότι θα μας σπάσει τα νεύρα ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις ανέβει στην εξουσία.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.