Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Πως αρχίζει ο Εθνικός διχασμός...

Σε προηγούμενο άρθρο σας έδειξα με στοιχεία ότι τα περί εμφυλίου στην Ελλάδα όχι μόνο δεν ευσταθούν, αλλά μόνο σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας παραπέμπουν. 'Ελάτε όμως να δούμε πως μπορούν αυτά τα σενάρια να πάρουν σάρκα και οστά.

Χθες είχαμε μια καταγγελία από τη πλευρά Στρατούλη-Συριζα σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο πρώτος στο περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητου από μια ομάδα ατόμων που δήλωσε ότι ήταν Χρυσαυγίτες. Τα χτυπήματα αποδείχθηκαν πολύ ελαφρά, για να φανταστείτε πόσο ελαφρά, που αν δείτε το Στρατούλη λίγα λεπτά μετά που κάνει δήλωση στα ΜΜΕ , δεν φέρει πουθενά στο πρόσωπο του μελανιές ή εμφανή χτυπήματα. Για το ότι ενώ τον χτυπούσαν του κατέθεσαν και τις κομματικές τους προτιμήσεις το αφήνουμε γιατί πολύ απλά δεν στέκει όσο και να το εξετάσεις... και δεν έχουμε και αυτόπτες μάρτυρες που να μαρτυρούν ότι οι δράστες ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής ή έστω συμπαθούντες της οργάνωσης- κόμματος και το δήλωσαν κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού. 

Θα πρέπει να γνωρίζει ο κ.Στρατούλης ότι εκείνη την ώρα η Χρυσή Αυγή είχε συγκέντρωση στη Νίκαια.. αλλά αυτό το αφήνουμε στην άκρη, το ποιο σημαντικό είναι ότι στην ΑΕΚ για όσους γνωρίζουν υπάρχει εδώ και χρόνια μια ομάδα οπαδών που πάει ακόμα και σήμερα στο γήπεδο και συμπαθεί σφόδρα τους αντιεξουσιαστές, και αυτό δεν είναι κάτι που το βγάζω από το μυαλό μου, είναι κάτι που είναι γνωστό στους παροικούντες της Ιερουσαλήμ.

Ότι ο κ.Στρατούλης δέχθηκε επίθεση είναι γεγονός.. και ευτυχώς που ο άνθρωπος δεν έπαθε κάτι χειρότερο. Την επίθεση κάθε λογικός άνθρωπος  θέλω να πιστεύω ότι την καταδικάζει, δεν μπορεί όμως να τρώει αμάσητα ότι κάποιοι θέλουν να του προσφέρουν!

Διαβάστε για την επίθεση κατά Στρατούλη, διότι υπάρχει και δεύτερος Συριζαίος που δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα επίθεσης...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Επίθεση από αγνώστους, που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, δέχθηκε ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο.Σε ανακοίνωσή του μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «δολοφονική επίθεση» από άτομα που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, που τον απείλησαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι, ενώ ζητά την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών.

Ο κ. Στρατούλης μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του, παρά τα τραύματα που φέρει στο κεφάλι.
_____

Έχουμε όμως και συνέχεια.. στις επιθέσεις κατά μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. 

Διαβάστε το ρεπορτάζ και σχολιασμός δικός μου θα γίνει στο τέλος..

Θύμα αστυνομική βίας καταγγέλλει πως έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στο Πανθεσσαλικό γήπεδο Βόλου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου.

Ο βουλευτής υποστηρίζει πως... τα ΜΑΤ συγκρούστηκαν με ένα μικρό αριθμό φιλάθλων στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου μετά τη λήξη του αγώνα και λίγο πριν την αποχώρηση τους, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και βίας εναντίον όχι των ταραξιών, αλλά και γονέων και μικρών παιδιών.

Ο κ. Μεϊκόπουλος τονίζει πως μαζί με τον πατέρα προσέγγισαν τη διμοιρία των ΜΑΤ και στην προσπάθειά του να διαμαρτυρηθεί, επιδεικνύοντας την βουλευτική του ταυτότητα, έπεσε θύμα αστυνομικής βίας, καθώς οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με τα γκλοπ και με τις ασπίδες.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από τα σημάδια που έχει στην πλάτη του από τα χτυπήματα.


_______

Το δεύτερο θύμα που πάλι όλως τυχαίως ξυλοκοπήθηκε, αλλά αυτή τη φορά από άνδρες των ΜΑΤ, έλαβε χώρα ξανά σε γήπεδο-αθλητική εγκατάσταση.
Και όλως τυχαίως ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ!

Φυσικά τα δύο συμβάντα δεν μπορούν να είναι συνέχεια το ένα του άλλου, αλλά παρουσιάζονται σήμερα από δεκάδες blogs ως κρούσματα βίας σε βάρος μελών μια συγκεκριμένης ομάδας πολιτών που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ. Αρχίζει λοιπόν να καλλιεργείται στο εσωτερικό της χώρας  μια άποψη ότι μια μερίδα ατόμων φίλα προσκείμενη μιας συγκεκριμένης πολιτικής πτέρυγας , ευρίσκονται στο στόχαστρο άλλων οπαδών, μελών ή συμπαθούντων άλλης πολιτικής ομάδας και ταυτόχρονα τους ασκείτε βια από τα όργανα της τάξης.
Όλο αυτό το σκηνικό όταν ξεφύγει και μπει στις προσωπικές συζητήσεις που κάνουμε όλοι και διανθιστεί με ολίγην μπουρδολογίαν και συνομοσιολογία, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά ο εθνικός διχασμός.. και το μίσος μεταξύ ομάδων του πληθυσμού.  

Κάπως έτσι ξεκινούν... τα δράματα σε μια χώρα.

Κάπως έτσι ξεκινά η διαίρεση.. και ο τεμαχισμός ενός έθνους.

Και την αρχή... την έχουν ξεκινήσει αυτοί που κάποτε(οι πολιτικοί σχηματισμοί της εποχής του εμφυλίου) είχαν αιματοκυλήσει τη χώρα!

Προσέξτε λοιπόν τι διαβάζετε και διυλίστε πρώτα τις ειδήσεις που κάποιοι θέλουν να σας πασάρουν με ωραίο περιτύλιγμα.

ΥΓ. Είναι πολύ εύκολο αυτή η χώρα, στην κατάσταση που είναι, να γίνει χίλια κομμάτια.. στο χέρι μας είναι να το αποτρέψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.