Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

4ο ετήσιο μνημόσυνο για το Τάσσο Παπαδόπουλο


Λευκωσία: Σύμβολο του ελληνισμού, του οποίου το όνομα έγινε εθνικό κεφάλαιο, χαρακτήρισε τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Τάσσο Παπαδόπουλο ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς.

Σε ομιλία του στο 4ο ετήσιο μνημόσυνο ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι στα δύσκολα αυτά χρόνια ο ελληνισμός χρειάζεται ηγέτες και ο Τάσσος Παπαδόπουλος φωτίζει τα βήματά μας.

Αναφερόμενος στην περίοδο του δημοψηφίσματος για το σχέδιο Ανάν, ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι το 2004 κάποιοι προσπάθησαν να τιμωρήσουν την Κύπρο.

Υπενθυμίζοντας την αναφορά του Τάσσου Παπαδόπουλου ότι "παρέλαβε κράτος και δεν θα παραδώσει κοινότητα" ο κ. Σαμαράς είπε ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλούσε για λογαριασμό όλων των Ελλήνων.

Επεσήμανε επίσης ότι επί ημερών του Τάσσου Παπαδόπουλου η Κύπρος έγινε πλήρες μέλος της ΕΕ και ανακηρύχθηκε η κυπριακή ΑΟΖ, η οποία, όπως είπε, ήταν μια πολιτική κίνηση μεγάλης έμπνευσης.

Ανέφερε ακόμη ότι η μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου ενώνει όλους, ενώ θα είναι ευλογία για τον ελληνισμό να ακολουθήσουν και άλλοι ηγέτες σαν αυτόν.

Το μνημόσυνο τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δευτεράς.
__________

Ξέχασε ο Αντωνάκης να πει ότι στα ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου.. αυτός έχει να αντιπαραθέσει μόνο ΝΑΙ! Καλό θα είναι να μάθει από την ιστορία του Τάσσου..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.