Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Με στρατιωτική εκπαίδευση οι τρομοκράτες στην Μόσχα, πρόκληση για τα θύματα ο συσχετισμός με το ISIS, αφού οι τρομοκράτες είχαν ξεκάθαρη Νατοϊκή εκπαίδευση.

 


Εξαιρετικά καλά εκπαιδευμένοι οι τρομοκράτες στην Μόσχα, με αμιγώς στρατιωτικού τύπου επιχειρησιακή δράση, σε ομάδα, με αποστάσεις, το ελαφρύ ΑΚΜ τυφέκιο που φέρουν ήταν μια σχεδίαση για να ελαφρύνει το γνωστό ΑΚ47 και τα μέρη του όπλου να γίνουν με ποιο απλό τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει την μαζική παραγωγή του. 

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 4 τρομοκράτες και 7 άτομα ύποπτα που εξετάζονται από τις Ρωσικές αρχές.

Τα γελοία περί Ισλαμικού κράτους είναι άλλη μια αποτυχημένη προπαγάνδα των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ για να προσπαθήσουν να βγάλουν την ουρά τους απ΄έξω.. ο τρόπος της επίθεσης, η στρατιωτική τους πειθαρχεία δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ εμπλοκή Δυτικών χωρών.. επίσης κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε είναι ότι αποφάσισαν να διαφύγουν.. ένας Ισλαμιστής τρομοκράτης ΔΕΝ διαφεύγει, έχει ήδη πάνω του μια ζώνη με εκρηκτικά και την χρησιμοποιεί λίγο πριν το τέλος του για να πάρει μαζί του όσους περισσότερους μπορεί. Κανείς από τους δήθεν Ισλαμιστές τρομοκράτες δεν αυτοκτόνησε..άλλα όλοι προσπάθησαν να διαφύγουν προς την Ουκρανία, δλδ στα χέρια των Δυτικών. 

Στην επίθεση στο Crocus City Hall κοντά στη Μόσχα ίσως να εμπλέκεται και ο γνωστός Ουκρανός μισθοφόρος Semen Haydenko, μέλος της τρομοκρατικής ομάδας του καταζητούμενου από τις Ρωσικές αρχές νεοναζί τρομοκράτη Vladimir Makarov. Ας κρατήσουμε αυτή την πληροφορία.. γιατί αν βρίσκεται ο Haydenko πίσω από την επίθεση, τότε θα μιλάμε για αντίποινα που ίσως να εκπλήξουν πολλούς και δεν αναφέρομαι σε πυρηνικό χτύπημα που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καν ως σενάριο, αλλά ίσως να κυνηγηθεί ανηλεώς ο γνωστός ναρκομανής Πρόεδρος της ψευτο-κρατικής οντότητας της Ουκρανίας Ζελένσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.