Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Δεν ξεφεύγει η Ρωσία από τον στόχο της που δεν είναι άλλος από αμιγώς στρατιωτικά πλήγματα και πόλεμο με τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας και όχι με πολίτες.

Το ΝΑΤΟ και η Δύση δεν ξέρουν να ψυχολογήσουν την Ρωσία.. και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει ποτέ να μπει σε λογική D-DAY.. απόβαση σε μαζική κλίμακα δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει στην Οδησσό, είναι ευκολότερο να ισωπεδώσει όλες τις κρίσιμες υποδομές που επηρεάζουν την στρατιωτική βοήθεια παρά να μπει σε λογική Ναυτικής απόβασης.

Τα χαρακώματα του Α παγκοσμίου πολέμου, το Ιράκ και η Σερβία είναι δείγματα προχειρότητας των Δυτικών στρατών, άλλωστε στην Φαλούτζα οι ΗΠΑ έπαθαν πανωλεθρία τεραστίων διαστάσεων. 

Ο Πούτιν ακόμα και μετά από μια τρομοκρατική επίθεση, δεν παρασύρθηκε και βομβάρδισε στρατιωτικούς στόχους μόνο.

Η Δύση δεν έχει καταλάβει ότι πολεμά ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ με μια χώρα.. την Ρωσία και χάνει με απίστευτη ευκολία σε όλο το μέτωπο του πολέμου πλέον.. η δε Ρωσική αεροπορία με πολύ ειδικές επιχειρήσεις έχει συμβάλει τα μέγιστα στις πρώτες γραμμές του μετώπου. Ας φανταστεί μόνο η Δύση τι πανωλεθρία θα είχε υποστεί αν η πολεμική αυτή αναμέτρηση θα είχε στην θέση της Ρωσίας την Κίνα... ας προσπαθήσουν οι Νατοϊκοί να το φανταστούν ως υποθετικό σενάριο.

Η δε απόφαση της Ρωσίας να αποσυρθεί από τα περίχωρα του Κιέβου ενώ οι ειδικές δυνάμεις είχαν προχωρήσει και είχαν αγκιστρωθεί σε κρίσιμες θέσεις ήταν μια απόφαση που έδειξε ξεκάθαρα σε όλο τον κόσμο ότι ο Πούτιν ήθελε να αφήσει περιθώριο στις διαπραγματεύσεις για να υλοποιηθούν οι συμφωνίες του Μίνσκ 1 και 2 και διαφάνηκε στην αρχή ότι η Ουκρανία θα τις εφάρμοζε αν δεν είχαν μπει στην μέση οι ΗΠΑ και οι Βρετανοί που πίεσαν την Ουκρανία να συρθεί σε πόλεμο, αφού τους έταξαν λαγού με πετραχήλια και στο τέλος τους άφησαν χωρίς οπλισμός και μη επαρκή χρηματοδότηση.

Οι Αμερικανοί ήθελαν την Ρωσία να προχωρήσει προς τα Πολωνικά σύνορα ώστε να συρθεί σε ένα Αμερικανικό αντάρτικο τύπου Ιρακ και Αφγανιστάν, οι δε Ρώσοι δεν είχαν καμία δουλειά σε περιοχές όπου δεν υπάρχει μεγάλη εκπροσώπηση του Ρωσικού στοιχείου.. όπως στις περιοχές που όριζαν οι συμφωνίες του Μινσκ. 
Δεν ήταν ΠΟΤΕ σκοπός των Ρώσων η καταστροφή πολιτικών υποδομών. Την Πέμπτη έθεσαν εκτός λειτουργίας το υδρο-ηλεκτρικό εργοστάσιο στο Dnieper ποταμό, χτυπώντας με πυραυλικές επιθέσει τις γεννήτριες και τις εγκαταστάσεις του υδροηλεκτρικού, το φράγμα ως πολιτική υποδομή που στο μέλλον θα χρησιμοποιηθεί από ποιο μετριοπαθείς κυβερνήσεις του Κιέβου και το οποίο χρειάζεται κυριολεκτικά δεκαετίες για να ξαναχτιστεί, ΔΕΝ πειράχτηκε..

Ο Πούτιν έχει στην φαρέτρα του την Νο1 πολεμική μηχανή του κόσμου με αμέτρητα μέσα και ανθρώπινο δυναμικό που δεν είναι άλλη από την Κίνα, το Πεκίνο θα υπερασπιστεί την Μόσχα αν αυτή δεχθεί μαζική επίθεση ή γίνει χρήση πυρηνικών κεφαλών με στόχο τα εδάφη της Ρωσικής επικράτειας και αυτό οι ΗΠΑ το γνωρίζουν. Στο πλευρό λόγω των Μπρικς είναι η Ινδία, η Βραζιλία, όλος ο Αραβικός κόσμος και σημαντικές χώρες από την Αφρική. Και εδώ η Δύση δεν έχει απάντηση.. ξέρει ότι μετά θα πολεμήσει με τις μεγαλύτερες πολεμικές μηχανές του κόσμου... και εδώ τα αστεία κόβονται μαχαίρι..

Όλοι οι στόχοι θα είναι αμιγώς στρατιωτικοί.. και μόνον! Η Ρωσία δεν έχει κανέναν συμφέρον να καταστρέψει πλατείες και δρόμους όπως κάνει το ναζιστικό καθεστώς του ναρκομανή Ζελένσκι στο Μπέλγκοροντ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.