Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πολιτική κυριαρχία ή γίγαντας σε γυάλινα πόδια ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

 Οι παραιτήσεις του υπουργού Επικρατείας Στ. Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Γ. Μπρατάκου δείχνουν ότι στο Μαξίμου κάτι δεν πάει καλά, μα καθόλου καλά, δεν γίνετε σε πρόταση δυσπιστίας η Κυβέρνηση της Ν.Δ. να χάνει δυο Υπουργούς που είναι κυριολεκτικά οι εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού και άνθρωποι που έχουν το οκ να μιλήσουν και εκ μέρους του ΠΘ της χώρας.

Ένας πολιτικός ηγέτης με τόσο μεγάλα ποσοστά και τόσο μεγάλη διαφορά θα πρέπει να τα συνυπολογίσει όλα αυτά.. κάτι δεν πάει καλά στο Μαξίμου, για να αφήσουμε στην άκρη την όλη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ διαχείριση των Τεμπών.. γιατί δεν είναι μόνο δυο οι παραιτήσεις στον στενό κύκλο του Μαξίμου είναι και η πριν από ένα χρόνο και κάτι του Γρηγόρη Δημητριάδη(δικηγόρος στο επάγγελμα) που διετέλεσε από το 2019 ως το 2022 Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του οποίου είναι επίσης ανιψιός. Ως γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού ο Δημητριάδης είχε μεταξύ άλλων αναλάβει το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο αλλά και αποκλειστική ευθύνη της ΕΥΠ.

Κάτι σάπιο υπάρχει πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου και η ευθύνη όλη θα χρεωθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη.. και αν οι Ευρωεκλογές θα είναι ένας εύκολος περίπατος για να σηκώσει κεφάλι η γαλάζια παράταξη έστω και για λίγο, τα δύσκολα έρχονται και δεν διαφαίνεται περίπατος στις επόμενες εκλογές, η κοινωνία βράζει επικίνδυνα.. και κάπου θα ξεσπάσει πολιτικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.