Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Γελοιότητες το νέο δόγμα Δασοπυρόσβεσης.. 22/03/2024

 Σε γελοιότητες προχωρά η κυβέρνηση της Ν.Δ. όσον αφορά την Δασοπυρόσβεση στην ΕΛΛΆΔΑ.

Το νέο δόγμα; Η πρώτη έξοδος οχημάτων θα είναι υποχρεωτικά με δυο οχήματα, άρα αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πλέον πρώτη έξοδος με μεγάλα οχήματα αναγκαστικά.. και όχι τα μερσεντεδάκια.. πιθανότατα και με βυτίο 1012 τόνων.. δλδ μεγαλύτερες βάρδιες που είναι άγνωστο πως θα βγουν...

Ο ΑΡΗΣ που θα πηγαίνεις ως ΑΞΚΟΣ 24 ωρος θα πηγαίνει άμεσα στο συμβάν και θα ακολουθεί ο ΑΞΚΟΣ Υπηρεσίας με τα οχήματα της πρώτης εξόδου.. και η χρήση εναερίων θα είναι άμεση χωρίς καν να δοθεί εντολή από τα οχήματα που θα σπεύσουν στο σημείο.. δλδ με απόφαση του κέντρου επιχειρήσεων.. 

Το που θα βρεθούν όλες αυτές οι βάρδιες δεν απασχόλησε κανέναν... γιατί θα αυξηθούν και τα στελέχη σε κάθε όχημα και από δυο θα γίνουν τρία.. λες και έβγαινε πολλές φορές Δασικό όχημα με δυο άτομα....

Και η όλη ιστορία φαντάζει ως ένα καλοστημένο σκηνικό για να καεί το πελεκούδι το καλοκαίρι που έρχεται...

Γιατί κάποια στιγμή το κράτος θα πρέπει να καταλάβει ότι το Π.Σ. είναι μια κατασταλτική μονάδα και ΟΧΙ Μονάδα ΠΡΟΛΗΨΗΣ ... την ευθύνη της πρόληψης την έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ.. Η ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ που εδώ και χρόνια με ευθύνη του κράτους είναι υποστελεχωμένη και διαλυμένη αφού οι πόροι που διατίθενται είναι αστείο και πενιχροί.. 

Αντί λοιπόν το κράτος και η Ν.Δ, να βοηθήσουν την ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ να αναστηλωθεί.. συνεχίζουν το λανθασμένο έργο τους με το Π.Σ. ...που τρώει αφειδώς χρήματα και από επιχειρησιακή αξία είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ με αποτυχίες ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ.. βλέπε ΕΒΡΟΣ και ΈΥΒΟΙΑ..

Ντροπή και μόνο ντροπή.. 

Απλά να θυμίσω στην ΝΔ. ότι στην Ελλάδα υπάρχουν τουλάχιστον 2.000 ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΑΣΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ..

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΑΣΟΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ...

Αυτούς η ελληνική πολιτεία τους γράφει στα παλιά της τα παπούτσια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.