Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Κυριακή της Ορθοδοξίας: Φτωχή η πολιτική σκηνή, στο ύψος των περιστάσεων η Εκκλησία της Ελλάδας.


 Η Κυριακή της Ορθοδοξίας δεν ταιριάζει σε ανθρώπους που προδίδουν την πίστη τους. Η σκληρή απόφαση της εκκλησίας ήρθε την κατάλληλη στιγμή και δεν πρέπει να γίνει ούτε μισό βήμα πίσω. Η απόφαση του κράτους για εμπορευματοποίηση της τεκνοθέσιας από ομόφυλα ζευγάρια θα ανοίξει πληγές που δεν θα κλείσουν ποτέ.. σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε αγγελίες για πώληση εν δυνάμει βρεφών, η απόλυτη εμπορευματοποίηση της ανθρωπινής ύπαρξης, η απόλυτη παρακμή της ιερής υπόστασης του ανθρώπου.

Η άρνηση σεβασμού στο Σύνταγμα θα στιγματίσει για πάντα τους Βουλευτές όλων των κομμάτων που ψήφισαν αυτό το τερατούργημα.. 

Στο Σύνταγμα γράφει: στο όνομα της Αγίας Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδας.. όμως ξαφνικά ξεχάσαμε από που έρχεται η Ελληνική φυλή.. και πορευόμαστε σε ένα σκοτεινό άγνωστο υπακούοντας σε δήθεν νεοτερισμούς και politically correct πολιτικές.. 

Όσο για τις Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν αποκλειστεί και αυτές μέσω της ηγεσίας της από την Κυριακή της Ορθοδοξίας να θυμούνται ότι όσους αγώνες έδωσαν για την ΕΛΛΑΔΑ, τους έδωσαν υπό τον ΣΤΑΥΡΌ που φέρουν στο πηλήκιο τους.. και αυτή η προσωρινή τους τιμωρία ας είναι χρόνος για αναστοχασμό και λίγα λόγια. Όμως να ξέρουν ότι θα πρέπει να ζητήσουν συγχώρεση.. 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.