Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Προβληματίζει την Δύση και τις ΗΠΑ η εντυπωσιακή επέλαση του Ρωσικού Στρατού στην Ουκρανία, ολοταχώς για πλήρη αποκοπή της χώρας από την θάλασσα.

 Η επερχόμενη αποκοπή της Ουκρανίας από την θάλασσα είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος που έχει αυτή την στιγμή η Δύση αλλά και οι ΗΠΑ, που θέλουν για γεωπολιτικούς λόγους αλλά και λόγους πίεσης της Ρωσίας να μην προχωρήσει πέρα από την Μαριούπολη και να μην κατακτήσει ποτέ την Οδησσό. Άλλωστε το συγκεκριμένο λιμάνι είναι η μοναδική πόρτα της Ουκρανίας για την εύκολη εξαγωγή σιτηρών σε όλο τον κόσμο, αλλά και το ανεφοδιασμό με όπλα από τις χώρες του ΝΑΤΟ, πλην προφανώς των οδικών συνδέσεως από την Ρουμανία και την Πολωνία.

Οι Ουκρανικές δυνάμεις χάνουν κατά κράτος σε όλο το μήκος των γραμμών του μετώπου, ειδικά στο Βόρια σύνορα με την Ρωσία, αφού στρατηγικός στόχος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης είναι η επαναφορά του Ντονμπάς και του Ντονιέτσκ στην Ρωσική Ομοσπονδία. 

Σήμερα στην Κόκκινη πλατεία εορτάζεται η προσάρτηση της ΚΡΙΜΑΙΑΣ στην Ρωσία και τα δέκα χρόνια από αυτή την ιστορική επανένωση. Μια άλλη τεραστίων διαστάσεων ήττα για την Δύση και τις ΗΠΑ, αφού έχασαν ένα στρατηγικό κομμάτι για να πιέζουν, κατασκοπεύουν την Ρωσία.

Η δε ιστορική νέα νίκη του Πούτιν στις εκλογές για 5η φορά, όπου αύξησε τα ποσοστά του κατά 10% από τις εκλογές του 18 και 22% από το 2012 πιέζει ακόμα περισσότερο την Δύση και τις ΗΠΑ, αφού βλέπουν ότι οι πιέσεις τους με τους ψευτο αντάρτες τύπου Ναβάλνι και πράκτορες της CIA δεν πέρασαν στο εσωτερικό της Ρωσίας. Η δε πλήρη διπλωματική αποτυχία της Δύσης να πείσουν ότι η Ρωσία θα κηρύξει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έπεσε σε πολλούς τοίχους, αφού η Δύση ήταν αυτή που απειλούσε την Ρωσία με κλιμάκωση, μέσω του οπλισμού που μετέφερε στην Ουκρανία.

 Οι νέοι στόχοι της Ρωσίας θα είναι το Χάρκοβο που θέλουν να επιτεθούν με σφοδρότητα για να το ανακαταλάβουν και περιοχές που είχαν χάσει όπως το Ιζίουμ, το Κουπιάνσκ ώστε να κατευθυνθούν προς Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ.

Το τέλος της Ουκρανίας όπως την ξέραμε, είναι κοντά και είναι αποτέλεσμα των κάκιστων χειρισμών της Ε.Ε. και των ΗΠΑ, η Ρωσία δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να πολέμα όπως ξέρει, με αποφασιστικότητα και με πίστη για την ΠΑΤΡΙΔΑ. Η Δύση δεν μπορεί να νικήσει μια χώρα που πολεμά για τα ιδανικά της φυλής της και δεν πολεμά για το χρήμα και τον φθόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.