Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση και πολιτικές καταδίκες.


 

Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη είναι η ύστατη ευγνωμοσύνη του Έθνους για όλους τους πεσόντες του(στρατιώτες και πολίτες) που τίμησαν τον όρκο για την ελευθέρια του Ελληνικού Έθνους σε όλα τα χρόνια που η Ελληνική ψυχή αγωνίστηκε για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία. 

Το μνημείο δεν είναι ένα πεδίο αντιπαράθεσης και μίσους, δεν πρέπει να μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικών συγκρούσεων, ούτε προφανώς και αποτελεί πεδίο για καταστροφές ή βανδαλισμούς.

Στο μνημείο αυτό αποτυπώνεται η ανδρειοσύνη ενός ολόκληρου έθνους, στο μνημείο αυτό βρίσκονται και οι ψυχές των άταφων ηρώων του Έθνους, αυτές οι ψυχές που βρίσκονται ακόμα στα Ελληνο-Αλβανικά σύνορα και βουνά και μας θυμίζουν τις ένδοξες σελίδες της πολεμικής ιστορίας της τρισένδοξης Ελλάδας.

Τα θύματα των Τεμπών είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το μνημείο υπερηφάνειας των Ελλήνων. Τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας είναι αποτέλεσμα μιας διαχρονικής ολιγωρίας των αρχών και των εκάστοτε κυβερνήσεων που είναι υπεύθυνα για αυτή την τραγωδία. Υπουργοί, και κυβερνήσεις φέρουν βαρύ το αίμα στα χέρια τους, όλων των θυμάτων της τραγωδίας.. αλλά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη δεν έχουν καμία δουλειά. Το μνημείο δεν προσφέρεται για πολιτικοποίηση και καταδίκη πολιτικών πράξεων... αλλά για σεβασμό και υπερηφάνεια για το ΕΝΔΟΞΟ παρελθόν της ΛΑΜΠΡΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ 

ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΤΑΦΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ  -  Καρτερία και Ευψυχία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.