Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Mε φωτοβολταϊκά ο φωτισμός στην Αγία Νάπα

Τέθηκε σε λειτουργία από την περασμένη εβδομάδα ο πρώτος οδικός φωτισμός με φωτοβολταϊκά στην Αγία Νάπα που βρίσκεται στην Οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη, έργο που προσφέρθηκε από επιχείρηση της περιοχής και στοίχισε περίπου 15 χιλιάδες ευρώ.

Με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος ευχαρίστησε τη συγκεκριμένη επιχείρηση για το έργο που πρόσφερε στο Δήμο και πρόσθεσε πως «τέτοιου είδους πρωτοβουλίες ενισχύουν την προσπάθεια που καταβάλλουμε για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, με πρώτο βήμα την αντικατάσταση όλου του υφιστάμενου οδικού φωτισμού με φωτοβολταϊκά».

Πρόσθεσε ότι «το συγκεκριμένο έργο έγινε με χορηγία συγκεκριμένης επιχείρησης της περιοχής την οποία και ευχαριστούμε και ευελπιστούμε ότι θα υπάρξουν και άλλοι που θα πράξουν κάτι ανάλογο. Το όλο έργο υλοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου με επιχειρήσεις της Αγίας Νάπας οι οποίες εργάζονται και κερδίζουν από το κύκλο εργασιών τους» είπε.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, συνέχισε «ζητήσαμε από όλες τις επιχειρήσεις να επιστρέφουν κάτι στην τοπική κοινωνία, δηλαδή είτε ένα μικρό έργο είτε παροχή οποιασδήποτε βοήθειας για κοινωνικούς σκοπούς. Το κάθε έργο γίνεται μετά την συμφωνία του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Νάπας και καταβάλλεται προσπάθεια να γίνονται στα πλαίσια της πράσινης και περιβαλλοντικής πολιτικής που ακολουθούμε» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.