Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Φοβάται ο Σαμαράς την ανακήρυξη της ΑΟΖ και ζητά βοήθεια από τους συμμάχους! Σε παταγώδη αποτυχία οδηγείτε η Ελληνική Δημοκρατία

Μιλώντας στο συνέδριο του Economist ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε και στην ΑΟΖ λέγοντας τα εξής:  «Μέχρι πριν λίγα χρόνια κανείς δεν τολμούσε καν να μιλήσει για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας, την ΑΟΖ. Εμείς το τολμήσαμε. Και για να γίνει σωστά, πρέπει η Ελλάδα να εξασφαλίσει τη μέγιστη στήριξη από τους εταίρους και τους συμμάχους της».

Νο1. Δεν γνωρίζαμε ότι η Ελλάδα έχει συμμάχους και αν έχει τόσα χρόνια που ήταν να πάρουν θέση σε διάφορα θέματα, όπως της λαθρομετανάστευσης(θαλάσσια σύνορα)

Νο2. Το καζάν καζάν του Ερντογάν ισχύει ακόμα; γιατί το είχε πει ο Χαλίφης της Ανατολής δυνατά και μπροστά σε Έλληνα Πρωθυπουργό!

Νο3. Οι Αμερικάνοι πιέζουν για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου.. δλδ έχουν την ίδια θέση με την Τουρκία, εκεί τι θα κάνει η Ελληνική κυβέρνηση;

Νο4. Μήπως πρέπει να παραδοθεί η Θράκη πρώτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.