Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Δωροδοκίες βουλευτών για να συγκεντρωθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή ΠτΔ καταγγέλλει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γ.Πανούσης!

Σε μία δήλωση-βόμβα προχώρησε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης. Υποστήριξε πώς η κυβέρνηση δωροδοκεί βουλευτές, πιθανότατα από τους ανεξάρτητους, αλλά όχι μόνον, προκειμένου να συγκεντρώσει τους 180 που απαιτούνται για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την υπάρχουσα Βουλή.

«Έχει αρχίσει ήδη μια μεγάλη επιχείρηση συγκέντρωσης “προθύμων βουλευτών” για να βρεθούν οι 180 που απαιτούνται», είπε ο κ. Πανούσης και εν συνεχεία σε συνέντευξη του στην «Ελευθεροτυπία» έριξε τη… βόμβα.

«Με όλα τα μέσα. Πρόκειται για καθαρή συναλλαγή. Δεν μιλάω μόνον για χρήματα, δεν το γνωρίζω, χωρίς να το αποκλείω κιόλας. Μιλάω για υποσχέσεις, για εξυπηρετήσεις, εξασφαλίσεις, ακόμη και διορισμούς συγγενών – όλα τα γνωστά, δηλαδή, του ελληνικού πολιτικού συστήματος», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.