Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Μια βόλτα με άρμα... στην 96 ΕΑΡΜΕΘ -"Επίσκεψη γνωριμίας στο Στρατόπεδο Τεθωρακισμένων"

Δείξε μου μπαμπά αλλά και... μαμά που δουλεύεις. Μ' αυτή την ιδέα στο μυαλό ο Αντισυνταγματάρχης Ηλίας Κωστάκης, Διοικητής της 96 ΕΑΡΜΕΘ, οργάνωσε σήμερα μια επίσκεψη γνωριμίας με το Στρατόπεδο Πιπίδη, για τα παιδιά των στελεχών της μονάδας, αλλά και μέσω των δημοσιογράφων, μια γνωριμία των πολιτών του νησιού, του υψηλού επιπέδου ωριμότητας, οργάνωσης αλλά και τεχνικού εξοπλισμού των Στρατιωτικών μονάδων, που φρουρούν το νησί μας.

Τα παιδιά αλλά και σύζυγοι Αξιωματικών ξεναγήθηκαν σε χώρους ενδιαίτησης της μονάδας, παρακολούθησαν το χώρο επισκευών των αρμάτων αλλά και το ποιο εντυπωσιακό παρακολούθησαν μια επίδειξη των δυνατοτήτων των αρμάτων Μ48Α5 ΜOLF, τα οποία είχαν και την δυνατότητα , να τα... απολαύσουν σε μια βόλτα. Την επίδειξη παρακολούθησε ο Στρατιωτικός Διοικητής Χίου, Ταξίαρχος Γιάννης Παπαπροκοπίου, καθώς και ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία Ηλίας Νικολαϊδης, Διοικητής της συγκεκριμένης μονάδας την περίοδο 1989-1991.

Ο διοικητής της 96 ΕΑΡΜΕΘ Ηλίας Κωστάκης, σημείωσε ότι η επίδειξη έγινε για να γνωρίσει ο χιώτικος λαός άλλο ένα κομμάτι των δυνατοτήτων των Στρατιωτικών μονάδων αλλά να δουν και από κοντά οι οικογένειες των Στρατευμένων στην 96 ΕΑΡΜΕΘ , τους χώρους που περνούν πολλές ώρες της ημέρας οι γονείς τους. Και όταν λέμε οι γονείς κυριολεκτούμε αφού ιδίοις όμμασι διαπιστώσαμε ότι εξίσου καλά με τους άνδρες χειρίζονται τα άρματα και γυναίκες επαγγελματίες οπλίτες.

Alithia MME


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.