Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Τι σας έλεγα; Χάνεται η Θράκη μας... ΔΕΝ ασχολείται το Ελληνικό κράτος με την Θράκη που την αφήνει στα χέρια των Τούρκων! Σε προεκλογική συγκέντρωση του DEB ακούστηκαν Τουρκικά εμβατήρια. Αδιαφορεί και η ΕΛ.ΑΣ. που δεν παρεμβαίνει σε τίποτα και πουθενά.


Είμαστε μια αναπνοή πριν ανάψει το φιτίλι στην ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ 

To βίντεο αυτό δείχνει τις αφίσες του κόμματος του Α.Σαδίκ , που απαιτεί υψηλή υποστήριξη από τους Έλληνες μουσουλμάνους πομάκους και υπόσχεται απόσχιση της Ελληνικής Θράκης μας από τον εθνικό κορμό και ένταξή της στην Τουρκική επικράτεια !!! Οι αφίσες αναρτημένες πριν την ομιλία που έκανε ο πρόεδρος πρώην καφετζής Moυσταφά Αλή Τσαβούς.Το σημαντικότερο όμως είναι το εμβατήριο που ακούγεται μέσα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ το οποίο είναι οθωμανικό εμβατήριο και υμνεί την δόξα των τουρκικών στρατευμάτων και που κανένας εισαγγελέας και κανένας Αστυνομικός διευθυντής ή υπεύθυνος κλιμακίου της ΚΡΑΤΙΚΗΣ, δεν τόλμησε να βάλει τέλος σε αυτήν την πρωτοφανή πρόκληση !!!



Οργάνωση Ελληνόψυxων Νέων
Το Γεράκι τηs Θράκηs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.