Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝ - Αστυνομική Ανακοίνωση - Καταζητούμενο πρόσωπο - 24/04/2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 1

Καταζητούμενο πρόσωπο

Η Αστυνομία καταζητεί τον Αντρέα Ονουφρίου 63 ετών από τη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, αδικήματα που διαπράχθηκαν σήμερα στην επαρχία Λεμεσού.



Ο Ονουφρίου περιγράφεται ως ύψους 1.68 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης με γκρίζα κοντά μαλλιά και γαλανά μάτια.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία, στα τηλέφωνα 1460, 199 ή 112 ή στο ΤΑΕ Λεμεσού στους αριθμούς τηλεφώνων 25-805511 και 25-805054.


Σημ: Όλες οι πληροφορίες για το καταζητούμενο πρόσωπο, είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή (Αpplication – Cyprus Police) της Αστυνομίας, καθώς επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter, Google Plus) και το κοινό μπορεί να κάνει χρήση των πιο πάνω μέσων και διαβιβάσει άμεσα οποιαδήποτε πληροφορία.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.